Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Αυτά είναι , κάποιοι πάνε ακόμα θάλασσα κι εμείς το γυρίσαμε στα χειμωνιάτικα
Καλό μπάνιο Κώστα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφόρετο άρχοντας των χρονογραφων!
Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro
Οντως καινουριοο;;;; καλοφορετο με υγειαα!! Ο βασιλιας οπως ειπε ο μπατμαν να το χαρεις!!
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ το είπα για τον Γιάννη όχι για το ρολόι... Χαχαχαχαχα
Δημήτρη θα αποδεχτώ το σχόλιο όταν προσθέσω κι ένα Navi κάποια στιγμή .
Αν και θεωρώ ότι οι χρονογράφοι μου είναι προφανείς επιλογές .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιάννη πιστεύω ότι ένα ναβι και ένα πανεραι και τέλος εγώ, ίσως όταν μεγαλώσω να σκεφτώ το sd ή το δικό σου μοντέλο ή το κόκκινο αλλά είναι πολύ μακρινό!
These users thanked the author _batman_ for the post:
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)