Χαχαχαααααα οντως...! Ωραια βολτα!!lovefist2001 έγραψε:
Το Νικολακη να πεταξουμε εκει μεσα θα βγει μετα απο κανα μηνα
Σταυρος
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαααααα οντως...! Ωραια βολτα!!lovefist2001 έγραψε:
Το Νικολακη να πεταξουμε εκει μεσα θα βγει μετα απο κανα μηνα
Σταυρος
ΟΚ ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο, καλημέρα, καλή βδομάδα να έχουμε!gep έγραψε:Μάρκο δεν ξέρω το μοντέλο, αλλά μπορώ να μάθω και θα σου πωmarkosgr28 έγραψε:Εξαιρετική βόλτα! Το ΒΒ στη φωτο δίπλα στο μπλε IWC ποιο μοντέλο είναι? Δεν είχα ξαναδεί μαύρο συνδυασμό.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Τι ομορφιά είναι αυτή Γιώργο; Ποσο το ζητάει;gep έγραψε:Σήμερα πήγα σε ένα μόνο μαγαζί, είδα πολλά σύγχρονα αλλά ένα μόνο αξίζει αναφοράς
Δημήτρη ρολόγια υπάρχουν, το θέμα είναι να είναι και στην σωστή τιμή. Πάντως το συγκεκριμένο μου έκλεψε την καρδιά. Φοβάμαι ότι αν το πάρω η γυναίκα μου θα αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι._batman_ έγραψε:Γιώργο έτσι όπως το πας καλύτερα να σου στέλνουμε λεφτά να μας κάνεις αγορές...
Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro
Γιωργο Προσοχη,τωρα εψαξα στον chrono 24 , και εχουν απο 3400 μεχρι 5500,τα πιο πολλα γυρω στα 3500 ,gep έγραψε:Νίκο δυστυχώς θέλει περισσότερα από όσο το βρίσκεις Ευρώπη, αλλά αν το δεις αλλιώς λιγότερο από τα μισά από ένα Ρόλεξ ή Πανεράι και η ομορφιά του δεν περιγράφεται. Αν είχα ένα και μόνο ρολόι θα ήταν αυτό. 40άρια δεκαετίας των 40 είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.