Συμφωνώ πολύ πετυχημένη επανέκδοση και σε λογική κατά τη γνώμη μου τιμή. Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένος για αυτό από την ιστορία του αρχικού ρολογιού.captain έγραψε:Πως την βλέπετε αυτή την επανέκδοση
Θα έλεγα πολύ πετυχημένη ....
" onclick="window.open(this.href);return false;
SEIKO
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: SEIKO
- Vagos.ts
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 494 times
Άστο Δημήτρη τις τελευταίες μέρες έχω αρρωστήσει! Το περίμενα πως και πως!
Παλεύω να το βρω, στην Ελλάδα δε γίνονται πια εισαγωγές seiko γιατί η αντιπροσωπεία έχει πτωχεύσει και δε φέρνουν ούτε με παραγγελία!
Μου το είπαν στο τηλέφωνο στον Ιγγλεση.
Οπότε μόνο από το εξωτερικό με τελωνείο!
Αν έχει κανείς κάνα προγραμματισμένο ταξίδι ρε παιδιά να μου το πεί να του δώσω λεφτα να μου το φέρει!
Παλεύω να το βρω, στην Ελλάδα δε γίνονται πια εισαγωγές seiko γιατί η αντιπροσωπεία έχει πτωχεύσει και δε φέρνουν ούτε με παραγγελία!
Αν έχει κανείς κάνα προγραμματισμένο ταξίδι ρε παιδιά να μου το πεί να του δώσω λεφτα να μου το φέρει!
-
- Has thanked: 6083 times
- Been thanked: 4328 times
- georgehh1982
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 159 times
Πτώχευσε τι εννοείς δεν κάνουν ούτε service?Vagos.ts έγραψε:Άστο Δημήτρη τις τελευταίες μέρες έχω αρρωστήσει! Το περίμενα πως και πως!
Στάλθηκε από το MEIZU M6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Has thanked: 6083 times
- Been thanked: 4328 times
ΟΚVagos.ts έγραψε:Το συζητάς; Σε ευχαριστώ πολύ!
Με ενδιαφέρει ο κωδικός snj025p1 ή καλύτερα το, πιο δυσεύρετο, snj028.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
- Vagos.ts
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 494 times
Φίλε Γιώργο δε θέλω να γράφω ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αυτό που μου είπαν ήταν ότι δε θα φέρουν καινούργια μοντέλα γιατί η αντιπροσωπεία έκλεισε και δεν μπορούν να κάνουν ούτε παραγγελίες. Άρα, ότι θα πουλάνε είναι ό,τι έχουν σε στοκ, δε φέρνουν Καινούργια ούτε με παραγγελία.georgehh1982 έγραψε:Πτώχευσε τι εννοείς δεν κάνουν ούτε service?Vagos.ts έγραψε:Άστο Δημήτρη τις τελευταίες μέρες έχω αρρωστήσει! Το περίμενα πως και πως!
Τώρα για σέρβις δε ρώτησα, αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει, μέχρι να την πάρει κάποιος άλλος τέλος πάντων.
Ξαναλέω, δεν το διασταύρωσα, ο,τι μου είπαν στον Ιγγλεση.
- These users thanked the author Vagos.ts for the post:
- georgehh1982 (Δευ Αύγ 26, 2019 10:30 pm)
- Rating: 7.69%
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Εγώ βλέπω αρκετά μοντέλα σεικο στην αγορά .... πρόσφατα πήρε ο Γρηγόρης την μικρή χελώνα ..... που είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο ...!!!!!
- georgehh1982
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 159 times
Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ φίλε.Αν έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο ας μας ενημερώσει.Vagos.ts έγραψε:Φίλε Γιώργο δε θέλω να γράφω ανακρίβειες γιατί δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αυτό που μου είπαν ήταν ότι δε θα φέρουν καινούργια μοντέλα γιατί η αντιπροσωπεία έκλεισε και δεν μπορούν να κάνουν ούτε παραγγελίες. Άρα, ότι θα πουλάνε είναι ό,τι έχουν σε στοκ, δε φέρνουν Καινούργια ούτε με παραγγελία.georgehh1982 έγραψε:Πτώχευσε τι εννοείς δεν κάνουν ούτε service?Vagos.ts έγραψε:Άστο Δημήτρη τις τελευταίες μέρες έχω αρρωστήσει! Το περίμενα πως και πως!
Τώρα για σέρβις δε ρώτησα, αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει, μέχρι να την πάρει κάποιος άλλος τέλος πάντων.
Ξαναλέω, δεν το διασταύρωσα, ο,τι μου είπαν στον Ιγγλεση.
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Δεν γνωρίζω περί πτώχευσης αλλά πριν λίγο καιρό έμαθα ότι υπάρχει πρόβλημα στην αντιπροσωπεία και δεν δινουν ούτε κουτιά , μου φάνηκε αρκετά ύποπτο και τώρα με αυτα που λέει ο Βαγγέλης μάλλον επιβεβαιώνονται οι υποψίες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ggli