RADO
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
Re: RADO
captain έγραψε:Η RADO είναι πολύ καλή εταιρεία και με τρομερά ποιοτικά ρολόγια .....
Όταν έβγαζε η Rado κεραμικά ρολόγια οι υπόλοιπες εταιρείες έφτιαχναν ακόμα τσίγκους για στεφανες στα ρολόγια τους !!!
Είναι πρωτοπόρος στην χρήση σύνθετων υλικών στην ωρολογοποιία ..!!!!
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 6098 times
- Been thanked: 4355 times
Βόλτα στα μαγαζιά σήμερα, βρέθηκα εμπρός σε διαφορετικά Rado από ό,τι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Η φωτογραφία δεν είναι αρκετά καθαρή αλλά θα επανορθώσω σύντομα.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
- These users thanked the author gep for the post (total 2):
- Megalos (Σάβ Αύγ 24, 2019 9:28 pm) • giannistissot (Σάβ Αύγ 24, 2019 9:41 pm)
- Rating: 15.38%
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
-
Αυτά τα Rado Δημήτρη δεν τα είχα ξαναδεί, δεν είχα πολύ χρόνο σήμερα. Μπήκα μόνο στην Panerai γιατί είδα τα πράσινα που μου μιλάνε και στην Jakob από όπου έφυγα τρέχοντας.
Αλλά θα ξαναπεράσω από εκεί και τα ξαναλέμε
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Ευχαριστούμε Γιώργοgep έγραψε:Αυτά τα Rado Δημήτρη δεν τα είχα ξαναδεί, δεν είχα πολύ χρόνο σήμερα. Μπήκα μόνο στην Panerai γιατί είδα τα πράσινα που μου μιλάνε και στην Jakob από όπου έφυγα τρέχοντας.
Αν βρεις χρόνο ρωτα για την νέα σειρά κάπτεν κουκ στα 42mm και σε διαφορά χρώματα .... και επιλογές σε μπρασελετ, λουρια κλπ
Για Πανεραι πιστεύω εδώ στην Ελλάδα μπορεις μα βρεις τις καλύτερες τιμές στον κόσμο !!!!!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Αυτά μου αρέσουν πολύ και εμένα φίλε Δημήτρη! Αν δεν είχα άλλο στόχο (μακρινό μελλοντικό όπως φαίνεται....) στο μυαλό μου, θα είχα χτυπήσει ένα μαύρο αν και μου αρέσει πολύ το 37mm, το οποίο όμως απορρίπτεται, λόγω 100m.captain έγραψε:Ευχαριστούμε Γιώργοgep έγραψε:Αυτά τα Rado Δημήτρη δεν τα είχα ξαναδεί, δεν είχα πολύ χρόνο σήμερα. Μπήκα μόνο στην Panerai γιατί είδα τα πράσινα που μου μιλάνε και στην Jakob από όπου έφυγα τρέχοντας.
Αν βρεις χρόνο ρωτα για την νέα σειρά κάπτεν κουκ στα 42mm και σε διαφορά χρώματα .... και επιλογές σε μπρασελετ, λουρια κλπ
Για Πανεραι πιστεύω εδώ στην Ελλάδα μπορεις μα βρεις τις καλύτερες τιμές στον κόσμο !!!!!
-
Φίλε Μάρκο, ξαναπέρασα από την Rado,
Κάτι που και εγώ δεν ήξερα ή μάλλον δεν θυμόμουν γιατί μου το είχαν πει πριν μερικούς μήνες στο Ντουμπάι είναι ότι έχουν τρία μοντέλα σε 37 στα 100 μέτρα και ένα 38άρι λίμιτεντ (που λέει ο λόγος), στα 220 μέτρα και λίγο πιό ακριβό από τα άλλα. Το 38άρι είναι αυτό με το κόκκινο εικοσάλεπτο στο καντράν.
Όσο για τα παρελκόμενα που ανέφερε ο Δημήτρης, στο λίμιτεντ δίνουν τα καλούδια της τελευταίας φωτογραφίας
Κάτι που και εγώ δεν ήξερα ή μάλλον δεν θυμόμουν γιατί μου το είχαν πει πριν μερικούς μήνες στο Ντουμπάι είναι ότι έχουν τρία μοντέλα σε 37 στα 100 μέτρα και ένα 38άρι λίμιτεντ (που λέει ο λόγος), στα 220 μέτρα και λίγο πιό ακριβό από τα άλλα. Το 38άρι είναι αυτό με το κόκκινο εικοσάλεπτο στο καντράν.
Όσο για τα παρελκόμενα που ανέφερε ο Δημήτρης, στο λίμιτεντ δίνουν τα καλούδια της τελευταίας φωτογραφίας
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε Γιώργο!gep έγραψε:Φίλε Μάρκο, ξαναπέρασα από την Rado,
Το 38αρι δεν το ήξερα. Πολύ vintage, πραγματικά βγαλμένο από το παρελθόν. Τα άλλα μου αρέσουν καλύτερα νομίζω όμως. Τα 37 νόμιζα ότι και αυτά είναι limited, δεν είμαι σίγουρος όμως. Ίσως κάποια έκδοση που δίνεται σε ειδικό πακέτο με παρελκόμενα. Το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ και μου είχες πει ότι έχουν παραπονεθεί και άλλοι ότι είναι 100μ τα 37αρια. Αν ήταν 200μ, θα ήταν ψηλά στη λίστα μου. Έχουν βγει και τα 42mm, που είναι 200m και έχουν πιο πολλές επιλογές σε χρώματα, στο ίδιο σχέδιο. Αυτά πρέπει να τα δω από κοντά, γιατί γενικά μου αρέσουν τα πιο μικρά ρολόγια και όχι ότι το 42 είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να το δω, γιατί ανάλογα με το σχέδιο, δείχνει αλλιώς.
Γενικά τα captain cook μου αρέσουν, όπως και κάποια dress της εταιρίας. Εδώ σε 2-3 μαγαζιά που τα έχουν, δεν είδα καθόλου captain cook, μόνο τα dress. Ευχαριστώ πολύ.