VIWOW έγραψε:Αφού βλέπω ότι σας αρέσουν τα Piaget, μια φωτο με τα δύο σχήματα, περασμένης εποχής...
Πολυ μου αρεσει αυτος ο οικος Κωστη....
Νομιζω αλλωστε ειμαι ο μοναδικος στο φορουμ που με ενθουσιαζει η σειρα polo,ιδιαιτερα ο flyback χρονογραφος τους
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Blackbird έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα τις κολεξιόν της Πιαζέ. Στην ίδια σειρά μπορεί να υπάρχουν 4 διαφορετικές κάσες και δεν μπορώ να καταλάβω τι τις συνδέει.
Δημητρη η σειρα polo ειναι στο ιδιο σχεδιο,οπως και η altiplano με τους λεπτους μηχανισμους...η black tie εχει διαφορα σχεδια σε κασες και καντραν και αρκετα κομπλικε ρολογια...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
το ρολογι πρεπει να φτιαμενο να πουμε .....ασικικο.....να το φορας και να το φχαριεστιεσε αδερφακι μου ...αμα ειναι να το ψαχνεις κατω απο το μανικετι ...ασε καλυτερα να παρω μια κεδενα γι τουτο της τζεπης να το γλεπει ο κοσμος να χαιρεται.....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
ACIDBLACK έγραψε:το ρολογι πρεπει να φτιαμενο να πουμε .....ασικικο.....να το φορας και να το φχαριεστιεσε αδερφακι μου ...αμα ειναι να το ψαχνεις κατω απο το μανικετι ...ασε καλυτερα να παρω μια κεδενα γι τουτο της τζεπης να το γλεπει ο κοσμος να χαιρεται.....
και ομως φιλε μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ το ευχαριστιεσαι οταν ειναι τοσο λεπτο που ειναι ενα με το δερμα σου περιπου...
αλλο πραγμα ρε Ιδομενεα ... δοκιμασε το καποια στιγμη και θα με θυμηθεις