Πολύ ωραια όλα , μπράβο .Argo98 έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι παιδιά !! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ,τουλάχιστον από ότι είδα,είναι ότι μόνο η breitling είχε prive εστιατόριο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ ωραια όλα , μπράβο .Argo98 έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι παιδιά !! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ,τουλάχιστον από ότι είδα,είναι ότι μόνο η breitling είχε prive εστιατόριο !
μπραβο Βασιλη σε σενα και στην Β ... αντε και του χρονου ..μπας και ερθω και εγωArgo98 έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι παιδιά !! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ,τουλάχιστον από ότι είδα,είναι ότι μόνο η breitling είχε prive εστιατόριο !
Παραδόξως ήταν νόστιμα και αρκετά !!pontioz έγραψε:Προφανώς και πήγες μετά να φας κατι να χορτάσεις έτσι;
Ζηλεύω.
Α καλά, μάλλον έχω πιει μαζί με το φαγητό, συγγνώμη Κώστα μου, βασίζομαι στην επιείκεια σας από εδώ και πέρα και θα επανέλθω σύντομα.Megalos έγραψε:ο Κωστας ειμαι βεβαια Μαρκο - οχι ο Δημητρης- αλλα δεν πειραζει ... βαλε εσυ τι εφαγες και εμεις θα ειμαστε επιεικεις
Επανέρχομαι λοιπόν με ότι αποτύπωσα σε φωτο από φαγητό τις τελευταίες 2-3 βδομάδες (εδώ αρχίζει η επιείκεια ):markosgr28 έγραψε:Α καλά, μάλλον έχω πιει μαζί με το φαγητό, συγγνώμη Κώστα μου, βασίζομαι στην επιείκεια σας από εδώ και πέρα και θα επανέλθω σύντομα.Megalos έγραψε:ο Κωστας ειμαι βεβαια Μαρκο - οχι ο Δημητρης- αλλα δεν πειραζει ... βαλε εσυ τι εφαγες και εμεις θα ειμαστε επιεικεις