Ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση αλλά και σε καλή τιμή μπορώ να βρω; καλή τιμή εννοώ Όχι πάνω από 400€ ;nick10 έγραψε:
Sent from Huawei P8 using Tapatalk
Ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση αλλά και σε καλή τιμή μπορώ να βρω; καλή τιμή εννοώ Όχι πάνω από 400€ ;nick10 έγραψε:
Για ένα ρολόι σαν αυτό ακόμα και 1000€ είναι ευκαιρία. Δεν θεωρώ πιθανόν να μπορείς να βρεις ένα χρυσό 18Κ Omega Constellation με 400€_batman_ έγραψε:Ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση αλλά και σε καλή τιμή μπορώ να βρω; καλή τιμή εννοώ Όχι πάνω από 400€ ;nick10 έγραψε:
Με λίγη τύχη μπορεί να βρεις ένα Constellation σαν το παρακάτω σε παρόμοια κατάσταση με το προηγούμενο με 400€, αν και όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα ανέβουν και σε αυτά._batman_ έγραψε:Ναι δίκιο έχεις δεν θέλω 18Κ, το ατσάλι εννοώ απλά σε τέτοια κατάσταση
Αν δεν απατώμαι είναι το reference 2852_batman_ έγραψε:Σε αυτό δε μ'αρέσει η κάσα! Ψάχνω ένα τέτοιο όχι για μένα απλά κάποια στιγμή θέλω να κάνω ένα δώρο στη μητέρα μου! Και αυτή η κάσα δε μου κάθεται καλά στο μάτι! Και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά γιατί δε ξέρω τι καταλήξει θα έχει... για όλες μου ακριβώς το μοντέλο παραπάνω με 18Κ και ατσάλι να το έχω υπόψη μου!