Εξαιρετικό είναι. Το μόνο φάουλ για εμένα και τεράστιο είναι οι δείκτες αυτοί. Έχει καταστρέψει όλα της τα Ρολόγια..... (υποκειμενικο)
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικό είναι. Το μόνο φάουλ για εμένα και τεράστιο είναι οι δείκτες αυτοί. Έχει καταστρέψει όλα της τα Ρολόγια..... (υποκειμενικο)
Συμφωνώ με τον Ηλία αυτοί οι δείκτες δεν μου κάθονται στο μάτι με τίποτα...
Ωραία ερώτηση !! Να πω αρχικά πως πότε δεν κρίνω τις limited εκδόσεις όπως τις regular ...Ένα limited edition δε με νοιαζει αν ειναι ροζ με συννεφακια ή δεν ξέρω εγώ τι ,αρκεί το regular να εξακολουθεί να υπάρχει ..Τα συγκεκριμένα της seiko μου αρέσουν ! Τωρα γιατί τόσα limited ...Θεωρώ πως δίνουν την ελευθερία κινήσεων στο να πειραματιστεί η εταιρεια με χρώματα κτλπ συν οτι δημιουργούν πισω απο το ρολόι μια <<ιστορία>> ,ένα αφήγημα κάτι που θα πείσει τον αγοραστή να το επιλέξει..ggli έγραψε:Ποιο λόγο εξυπηρετούν πλέον οι limited εκδόσεις όταν τα μισά ρολόγια είναι limited?
Αναφέρομαι γενικα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θεωρώ ότι πέραν αυτού που γράφεις , να συμπληρώσω και την αυξημένη τιμή , οι limited χτυπάνε απευθείας στην ματαιοδοξία του ανθρώπου , να έχω κάτι που λίγοι το έχουν , μήπως η ρόλεξ το ίδιο δεν κάνει ; Χωρίς να γράφει limited είναι πιο limited κι από τα limited .Argo98 έγραψε:Ωραία ερώτηση !! Να πω αρχικά πως πότε δεν κρίνω τις limited εκδόσεις όπως τις regular ...Ένα limited edition δε με νοιαζει αν ειναι ροζ με συννεφακια ή δεν ξέρω εγώ τι ,αρκεί το regular να εξακολουθεί να υπάρχει ..Τα συγκεκριμένα της seiko μου αρέσουν ! Τωρα γιατί τόσα limited ...Θεωρώ πως δίνουν την ελευθερία κινήσεων στο να πειραματιστεί η εταιρεια με χρώματα κτλπ συν οτι δημιουργούν πισω απο το ρολόι μια <<ιστορία>> ,ένα αφήγημα κάτι που θα πείσει τον αγοραστή να το επιλέξει..ggli έγραψε:Ποιο λόγο εξυπηρετούν πλέον οι limited εκδόσεις όταν τα μισά ρολόγια είναι limited?
Αναφέρομαι γενικα .
ευχαριστω Γιαννη μουggli έγραψε:4r open back 100mMegalos έγραψε:τελικα τι μηχανισμο θα εχουν τα νεα 5αρια ξερουμε ?gkblues έγραψε:
Το 007 κτλ νομίζω καταργείται , ξέρει κανείς στα σίγουρα;Megalos έγραψε:ευχαριστω Γιαννη μουggli έγραψε:4r open back 100mMegalos έγραψε:τελικα τι μηχανισμο θα εχουν τα νεα 5αρια ξερουμε ?gkblues έγραψε: