Όχι Δημήτρη, υπάρχει η επιλογή κανονικά , γιατί λες πλέον;_batman_ έγραψε:Ερώτηση... Πλέον μέσω ταπατοκ δε μπορώ να πατήσω ευχαριστώ... το έχει άλλος;
Sent from Huawei P8 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι Δημήτρη, υπάρχει η επιλογή κανονικά , γιατί λες πλέον;_batman_ έγραψε:Ερώτηση... Πλέον μέσω ταπατοκ δε μπορώ να πατήσω ευχαριστώ... το έχει άλλος;
Γιατί χτες μου έκανε αναβάθμιση στο ταπατοκ και ενώ το βλέπω δε μπορώ να το πατήσω...ggli έγραψε:Όχι Δημήτρη, υπάρχει η επιλογή κανονικά , γιατί λες πλέον;_batman_ έγραψε:Ερώτηση... Πλέον μέσω ταπατοκ δε μπορώ να πατήσω ευχαριστώ... το έχει άλλος;
Ναι Δημητρη κι εγω το ιδιο.. κ ηθελα να το γραψω.. υπαρχει η επιλογη αλλα δεν πατιεται..._batman_ έγραψε:Ερώτηση... Πλέον μέσω ταπατοκ δε μπορώ να πατήσω ευχαριστώ... το έχει άλλος;
Έτσι οπως το γραφεις ,Αν δεν έβλεπα φωτό θα πίστευα ότι πηγές στο ΣΕΦ,_batman_ έγραψε:Κυριακάτικος καφές στο εξοχικό...
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, εδώ και μερικές εβδομάδες εγκαταστάθηκε το Kin rewards και με την προχθεσινή αναβάθμιση το "like" είναι ανενεργό. Νομίζω ότι το Kin παρεμβάλλεται γιά να στέλνω τα "like" μέσω Kin._batman_ έγραψε:Γιατί χτες μου έκανε αναβάθμιση στο ταπατοκ και ενώ το βλέπω δε μπορώ να το πατήσω...ggli έγραψε:Όχι Δημήτρη, υπάρχει η επιλογή κανονικά , γιατί λες πλέον;_batman_ έγραψε:Ερώτηση... Πλέον μέσω ταπατοκ δε μπορώ να πατήσω ευχαριστώ... το έχει άλλος;
Πολυ ωραιο και στις 2 εκδοχές φιλε Γιάννηggli έγραψε:Και με uncle seikoggli έγραψε:
Μάρκο έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα σεικο καταδυτικά είναι φτιαγμένα για rubber, αν και φαν του μπρασελε , τα σεικο με μπρασελε αδικούνται ,από το mm μέχρι τα skx, rubber και nato .markosgr28 έγραψε:Πολυ ωραιο και στις 2 εκδοχές φιλε Γιάννηggli έγραψε:Και με uncle seikoggli έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk