Στάλθηκε από το MEIZU M6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ρε φίλε , γιαυτο αγαπούσαμε σεικο , γιατί συντηρούσε το ψώνιο μας και μας έμπασε στο χόμπι αυτό χωρίς να ξοδεύουμε περιουσίες.captain έγραψε:Για εμένα η σεικο είχε άλλη μια καλή χρόνια στην Βασιλεια .... σταθερή σοβαρή με ωραία ποιοτικά νέα ρολόγια για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες ..!!!!
Τώρα για το ότι είναι πιο ακριβά τα σεικο ... πάντα λέγαμε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ρολόγια όπως πχ το σούμο ο Αλπινιστης το κοκτέιλ ταιμ να έχουν αυτές τις τόσο χαμηλές τιμές ;;; ΕεεΕΕ ήρθε η ώρα το
(ότι πληρώνεις παιρνεις)) να ισχύσει και για την σεικο ...!!!! Γιατί μέχρι τώρα ήταν σκέτη ληστεία η αγορά κάποιον συγκεκριμένων ρολογιών συγκρίνοντας τα με αντίστοιχου κόστους ελβετικά !!!!
Τώρα μας κακοφαίνεται για την σεικο .... αλλα γιά Ελβετικό αυτόματο νταιβερ ξεκινάμε από τα 700€ !!!!

Ωραίο είναι , κρίμα που δεν βγάζει φθηνή έκδοση . Είμαι αντίθετος με τα limited αυτά . Βγάλτο κανονική παραγωγή στα 1000-1500€Elio5 έγραψε:6105 LE.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ. Εδώ βγάζει επανέκδοση η Rado το Captain η Σεικο δεν θα βγάλει?dennis66 έγραψε:Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει και κάποια "κανονική" έκδοση (ίσως με την 6r35).
Τώρα, ως προς την πρακτική των περιορισμένων εκδόσεων, εντάξει, είναι γενική τάση, δεν βλέπω πως θα μπορούσε η Seiko να την αποφύγει. Τουλάχιστον οι ιστορικές επανεκδόσεις δικαιολογούν κατά κάποιο τρόπο, από τη φύση τους, ένα όριο στον αριθμό των αντιτύπων. Άλλωστε, από πρακτική σκοπιά, πόσοι τελικά θα ήταν διατεθειμένοι να σκάσουν 4Κ+ για μια χελώνα ; Θα έλεγα μάλιστα ότι το νούμερο των 2,500 αντιτύπων δείχνει κάπως αισιόδοξο, συγκριτικά με τις προηγούμενες επανεκδόσεις, οι οποίες πάντως εύκολα εξαντλήθηκαν.
Σε λίγους μήνες 600-700€ δεύτερο χέρι , καλά είναι , μια χαρά .dennis66 έγραψε:Νέο Sumo, 15 Aπριλίου, 829 ευρώ
https://www.olfert-co.de/uhren/herrenuh ... m-spb103j1" onclick="window.open(this.href);return false;