Μάρκο μου άρεσε αυτό που έγραψες ότι η σεικο δεν αυξάνει απλα τιμές αλλά φτιαχνει ακριβά ρολόγια .markosgr28 έγραψε:Λες να πηγαίνει για κράχ? Μπορεί. Ο ανταγωνισμός από τα smartwatch είναι μεγάλος και μπορεί να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο όπως τότε με τα quartz.ggli έγραψε:Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Αν όλο αυτό δεν είναι ομολογία ότι καμία φούσκα δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται .
Εκτός κι αν όλο το οικοδόμημα της ωρολογοποιίας βαδίζει προς μεγάλο κράχ.
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβείς πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει φούσκα και εδώ και 2 χρόνια πλησιάζει προς την κορύφωση της, τι θα γίνει μετά δεν ξέρω.
Η αύξηση των τιμών και η διατήρηση της φούσκας, κατά τη γνώμη μου, δικαιολογείται από το ότι στηρίζει δυνατά και είναι ακόμα στο ξεκίνημα της η αγορά της Κίνας, αλλιώς τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πιο γρήγορα. Τώρα υπάρχει ακόμα περιθώριο μεγάλο και κέρδη που μπορούν να καλύψουν τέτοιες πολιτικές για καιρό.
Η Seikο αλλάζει στρατηγική με το να βγάζει πιο ακριβά μοντέλα, όχι με το να αυξάνει τιμές. Θεωρώ ότι είναι κακή χρονική στιγμή για αυτό, ίσως βλέπουν (κάποιος το έχει γράψει ήδη εδώ σε άλλο νήμα), ότι στο χαμηλό κόστος δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα smartwatch, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτοί...
Πραγματικά όμως , όλες αυτές οι αυξήσεις τιμών με βάζουν σε σκέψεις .
Sent from my iPhone using Tapatalk