Σεικο νεα μοντέλα
- Charilaos
- Has thanked: 440 times
- Been thanked: 1487 times
Re: Σεικο νεα μοντέλα
ΦΥΣΙΚΑ και θα έδινα 5Κ+ μιας και είναι ΡΟΛΟΓΑΡΕΣ από ΕΤΑΙΡΙΑΡΑ και μιας και είμαι ήδη κάτοχος αρκετών SEIKO ( από τα φτηνά έως τα ακριβότερα μοντέλα ) μπορώ να τα εκτιμήσω με ακρίβεια και δίκαια!
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4364 times
Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Αν όλο αυτό δεν είναι ομολογία ότι καμία φούσκα δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται .
Εκτός κι αν όλο το οικοδόμημα της ωρολογοποιίας βαδίζει προς μεγάλο κράχ.
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβείς πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν όλο αυτό δεν είναι ομολογία ότι καμία φούσκα δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται .
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβείς πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
ggli
- ggli
Επιπλέον αν μερίδα από εμάς , που αντικειμενικά τι είμαστε ; Δεν μας βλέπουν καν οι εταιρείες , δηλώνει ότι ναι θα αγόραζε το σεικο και το οποίο σεικο σε αυτά τα λεφτά , ή όλοι αυτοί που μπαίνουν σε λίστες για ρόλεξ , τότε μην αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές
ggli
- Charilaos
- Has thanked: 440 times
- Been thanked: 1487 times
ggli έγραψε:Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβής πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
Νομίζω πως εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος (εδώ μιλάμε για τα νέα SEIKO) και όχι για την (όποια) φούσκα της ROLEX ή της παγκόσμιας ωρολογοποίιας, έχεις και μια εμπάθεια που δεν μου κάνει καθόλου όποτε σταματώ εδώ και δεν ξαναασχολούμαι.ggli έγραψε:Επιπλέον αν μερίδα από εμάς , που αντικειμενικά τι είμαστε ; Δεν μας βλέπουν καν οι εταιρείες , δηλώνει ότι ναι θα αγόραζε το σεικο και το οποίο σεικο σε αυτά τα λεφτά , ή όλοι αυτοί που μπαίνουν σε λίστες για ρόλεξ , τότε μην αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές
Εξάλλου ότι είχα να πω το έχω ήδη πει και ξεκάθαρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 42903 times
- Been thanked: 9566 times
διαβασα πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις .... και χαιρομαι για το γονιμο διαλογο ....
ο Χαριλαος και ο Γιαννης ειναι η αποδειξη της ομορφης ανταλλαγης αποψεων
λοιπον εγω οπως το ειπα ηδη να θα τα εδινα τα λεφτα για αυτα τα ομορφα κομματια ... εξ αλλου οπως ειπε ο Γιωργος ο ιατρος με την καταλληλη εκπτωση
θα τα επαιρνα γυρω στα 3500 ..
επιλεγω και ψηφιζω
ο Χαριλαος και ο Γιαννης ειναι η αποδειξη της ομορφης ανταλλαγης αποψεων
λοιπον εγω οπως το ειπα ηδη να θα τα εδινα τα λεφτα για αυτα τα ομορφα κομματια ... εξ αλλου οπως ειπε ο Γιωργος ο ιατρος με την καταλληλη εκπτωση
επιλεγω και ψηφιζω
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- ggli
Για να μην είναι λοιπόν εκτός θέματος , άνοιξα νέο , όσο για την εμπάθεια χαριλαε,ας μη το κάνουμε θέμα.Charilaos έγραψε:ggli έγραψε:Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβής πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
Sent from my iPhone using TapatalkΝομίζω πως εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος (εδώ μιλάμε για τα νέα SEIKO) και όχι για την (όποια) φούσκα της ROLEX ή της παγκόσμιας ωρολογοποίιας, έχεις και μια εμπάθεια που δεν μου κάνει καθόλου όποτε σταματώ εδώ και δεν ξαναασχολούμαι.ggli έγραψε:Επιπλέον αν μερίδα από εμάς , που αντικειμενικά τι είμαστε ; Δεν μας βλέπουν καν οι εταιρείες , δηλώνει ότι ναι θα αγόραζε το σεικο και το οποίο σεικο σε αυτά τα λεφτά , ή όλοι αυτοί που μπαίνουν σε λίστες για ρόλεξ , τότε μην αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές
Εξάλλου ότι είχα να πω το έχω ήδη πει και ξεκάθαρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
ggli
- ggli
Κώστα αν την απάντηση του χαριλαου την θεωρείς απόδειξη όμορφης ανταλλαγής απόψεων ... που είδες την διάθεση για διάλογο ακριβώς;Megalos έγραψε:διαβασα πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις .... και χαιρομαι για το γονιμο διαλογο ....
ο Χαριλαος και ο Γιαννης ειναι η αποδειξη της ομορφης ανταλλαγης αποψεων![]()
επιλεγω και ψηφιζω
ggli
-
georgefl74
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 366 times
Δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι η Seiko καίγεται να πουλήσει η σειρά Prospex LX. Είναι η ναυαρχίδα των Prospex, και ο καθένας που αγοράζει ένα φτηνό Prospex ρολόι μπορεί να παραμυθιάζεται ότι buys in μια σειρά με τέτοια ποιότητα. Είναι όπως ένα 'Ford Fiesta' ή το 'Toyota Yaris' τρέχουν στο WRC και χαίρονται οι κάτοχοι των απλών μοντέλων (που δεν έχουν τίποτα κοινό πέρα από το γενικό σχήμα). Το έχετε πάρει IMHO ανάποδα. Στα Seiko το τσιτσί είναι το volume πωλήσεων στο midrange, και αυτός είναι ο στόχος ύπαρξης των μοντέλων, να υποστηρίξουν το πρεστίζ του midrange. Tα GS είναι άλλο καπέλο, δεν νοείται GS που να μην έχει ένα μίνιμουμ ποιότητας GS και έπρεπε η σειρά να έχει κάποια καταδυτικά ρολόγια για να είναι αυτόνομο brand (ενώ δεν είχε παλιότερα, που ήταν το high end της Seiko με στόχο να ανεβάζει το πρεστίζ όλης της Seiko). Πλέον αφού η GS έχει γίνει ημι-αυτόνομο brand έπρεπε η Seiko σαν brand να έχει ναυαρχίδες.
Στη σύγκριση με το GS diver, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Prospex. Είναι το ρολόι που μπορείς να το πεις iconic Seiko diver, ενώ το GS έχει μία καμπυλωτή κάσα, cathedral hands, μηδέν καταδυτική ιστορία. Αλλά δεν πιστεύω ότι παίζεται κάποιο παιχνίδι εσωτερικής μάχης. Έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης τα 2 ρολόγια.
Στη σύγκριση με το GS diver, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Prospex. Είναι το ρολόι που μπορείς να το πεις iconic Seiko diver, ενώ το GS έχει μία καμπυλωτή κάσα, cathedral hands, μηδέν καταδυτική ιστορία. Αλλά δεν πιστεύω ότι παίζεται κάποιο παιχνίδι εσωτερικής μάχης. Έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης τα 2 ρολόγια.
- These users thanked the author georgefl74 for the post:
- Megalos (Σάβ Μαρ 23, 2019 8:31 pm)
- Rating: 7.69%
- ggli
Επιπλέον ζαφείρι κρύσταλλο, κάποιες αισθητικές μικροαλλαγές και 850€ggli έγραψε:Παρεπιπτόντως είδα ότι το νέο σούμο έχει μηχανή 6r35 πλέον
ggli
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5234 times
Δεν ψήφισα τίποτα τελικά, γιατί:
Φυσικά! Η Σεικο ειναι φοβερή εταιρία. Βγάζει απίστευτα ρολόγια. Θα έδινα άνετα ενα πεντοχίλιαρο: Συμφωνώ στο πρώτο μέρος, είναι φοβερή εταιρία, άνετα ένα πεντοχίλιαρο όμως όχι, ούτε για Seiko, ούτε για πάρα πολλές άλλες εταιρίες.
Σιγα μη δώσω 5Κ για Σεικο. Μεχρι 500 ευρώ και πολλά είναι!: Σιγά μη δώσω 5Κ για seiko, ναι, αλλά το 500 και πολλά είναι όχι, θα έδινα πολύ παραπάνω, όπως έδωσα για το ΜΜ, το οποίο τα άξιζε μέχρι τελευταίο σεντ και είναι ρολογάρα.
Μου είναι παντελώς αδιάφορα!: δε μου είναι, μου αρέσουν
Μόνο Ελβετικό πάνω απο χιλιάρικο!: για εμένα όχι, όπως έγραψα και παραπάνω, μάλλον αυτή η επιλογή έρχεται σε διένεξη με τις παραπάνω
Η θέση μου είναι ότι είναι φοβερή εταιρία και ρολόγια και θα μου άρεσε να έχω κάποιο τέτοιο, αλλά σε αυτά τα χρήματα θέλει σκέψη ότι και να πάρεις και αυτή τη στιγμή έχω άλλα στη λίστα μου.
Προσωπικά σε Seiko θα με έβλεπα να δίνω μέχρι 3Κ, αλλιώς για παραπάνω GS, ναι.
Φυσικά! Η Σεικο ειναι φοβερή εταιρία. Βγάζει απίστευτα ρολόγια. Θα έδινα άνετα ενα πεντοχίλιαρο: Συμφωνώ στο πρώτο μέρος, είναι φοβερή εταιρία, άνετα ένα πεντοχίλιαρο όμως όχι, ούτε για Seiko, ούτε για πάρα πολλές άλλες εταιρίες.
Σιγα μη δώσω 5Κ για Σεικο. Μεχρι 500 ευρώ και πολλά είναι!: Σιγά μη δώσω 5Κ για seiko, ναι, αλλά το 500 και πολλά είναι όχι, θα έδινα πολύ παραπάνω, όπως έδωσα για το ΜΜ, το οποίο τα άξιζε μέχρι τελευταίο σεντ και είναι ρολογάρα.
Μου είναι παντελώς αδιάφορα!: δε μου είναι, μου αρέσουν
Μόνο Ελβετικό πάνω απο χιλιάρικο!: για εμένα όχι, όπως έγραψα και παραπάνω, μάλλον αυτή η επιλογή έρχεται σε διένεξη με τις παραπάνω
Η θέση μου είναι ότι είναι φοβερή εταιρία και ρολόγια και θα μου άρεσε να έχω κάποιο τέτοιο, αλλά σε αυτά τα χρήματα θέλει σκέψη ότι και να πάρεις και αυτή τη στιγμή έχω άλλα στη λίστα μου.
Προσωπικά σε Seiko θα με έβλεπα να δίνω μέχρι 3Κ, αλλιώς για παραπάνω GS, ναι.