Υπάρχει τελικά φούσκα ;
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Υπάρχει τελικά φούσκα ;
Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Αν όλο αυτό δεν είναι ομολογία ότι καμία φούσκα δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται .
Εκτός κι αν όλο το οικοδόμημα της ωρολογοποιίας βαδίζει προς μεγάλο κράχ.
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβείς πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν όλο αυτό δεν είναι ομολογία ότι καμία φούσκα δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται .
Αλλά μάλλον τα περί φούσκας είναι ευσεβείς πόθοι , αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;
ggli
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 702 times
Re: Υπάρχει τελικά φούσκα ;
Για τη ρόλεξ όχι δυστυχώς η ευτυχώς.
Για πολλές άλλες ναι. Ήδη τιμές πολλών vintage κομματιών όπως universal Genève, yema, Heuer κτλ έχουν αρχίσει να πέφτουν ξανά τον τελευταίο χρόνο...
Για πολλές άλλες ναι. Ήδη τιμές πολλών vintage κομματιών όπως universal Genève, yema, Heuer κτλ έχουν αρχίσει να πέφτουν ξανά τον τελευταίο χρόνο...
- ggli
Κι όλες αυτές οι αυξήσεις; Μηπως βλέπουν κάτι που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε ;ar.parask έγραψε:Για τη ρόλεξ όχι δυστυχώς η ευτυχώς.
ggli
-
Υπάρχει τελικά φούσκα ;
Προσωπικά αναφέρθηκα σε βιντάζ κομμάτια.
Όσαν αφορά τα καινούργια οι σκέψεις μου είναι οι εξής:
Οι τιμές ανεβαίνουν γτ τα ρόλεξ ανεβαίνουν.
Οποίος έχει μερικά χρήματα κ θέλει ρολόι πάει σε ρόλεξ συνήθως αλλά πλέον κ να θέλει δε μπορεί μα βρει. Επομένως αρχίζει κ σκέφτεται άλλες επιλογές που ναι μεν αύξησαν τιμές αλλά μπορεί να βρει.
Φυσικά όταν κ άμα έρθει η ώρα να πουλήσει θα χάσει....
Όσαν αφορά τα καινούργια οι σκέψεις μου είναι οι εξής:
Οι τιμές ανεβαίνουν γτ τα ρόλεξ ανεβαίνουν.
Οποίος έχει μερικά χρήματα κ θέλει ρολόι πάει σε ρόλεξ συνήθως αλλά πλέον κ να θέλει δε μπορεί μα βρει. Επομένως αρχίζει κ σκέφτεται άλλες επιλογές που ναι μεν αύξησαν τιμές αλλά μπορεί να βρει.
Φυσικά όταν κ άμα έρθει η ώρα να πουλήσει θα χάσει....
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
-
Κ λογικό. Από τα πιο άσχημα ρολόγια της Rolexcaptain έγραψε:Οι τιμές του κόκκινου SD43 έχουν πέσει σε σχέση με πέρσι .....
- ggli
Οι τιμές του καπέλου εννοείς;captain έγραψε:Οι τιμές του κόκκινου SD43 έχουν πέσει σε σχέση Με πέρσι .....
ggli
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
την ιδια ερωτηση με τον Γιαννη εχω καπετανιεggli έγραψε:Οι τιμές του καπέλου εννοείς;captain έγραψε:Οι τιμές του κόκκινου SD43 έχουν πέσει σε σχέση Με πέρσι .....
- Rating: 7.69%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Λες να πηγαίνει για κράχ? Μπορεί. Ο ανταγωνισμός από τα smartwatch είναι μεγάλος και μπορεί να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο όπως τότε με τα quartz.ggli έγραψε:Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει φούσκα και εδώ και 2 χρόνια πλησιάζει προς την κορύφωση της, τι θα γίνει μετά δεν ξέρω.
Η αύξηση των τιμών και η διατήρηση της φούσκας, κατά τη γνώμη μου, δικαιολογείται από το ότι στηρίζει δυνατά και είναι ακόμα στο ξεκίνημα της η αγορά της Κίνας, αλλιώς τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πιο γρήγορα. Τώρα υπάρχει ακόμα περιθώριο μεγάλο και κέρδη που μπορούν να καλύψουν τέτοιες πολιτικές για καιρό.
Η Seikο αλλάζει στρατηγική με το να βγάζει πιο ακριβά μοντέλα, όχι με το να αυξάνει τιμές. Θεωρώ ότι είναι κακή χρονική στιγμή για αυτό, ίσως βλέπουν (κάποιος το έχει γράψει ήδη εδώ σε άλλο νήμα), ότι στο χαμηλό κόστος δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα smartwatch, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτοί...
- These users thanked the author markosgr28 for the post (total 2):
- ggli (Σάβ Μαρ 23, 2019 10:22 pm) • gep (Σάβ Μαρ 23, 2019 11:02 pm)
- Rating: 15.38%
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6612 times
- Been thanked: 11111 times
- Επικοινωνία:
Μάρκο δεν πιστεύω ότι τα smartwatches θα απειλήσουν τα μηχανικά ρολόγια στον βαθμό που τα απείλησαν τα quartz το 70. Μόνο τα ρολόγια εως το πολύ τα 1000€ θεωρώ ότι θα κινδυνεύσουν από τα smartwatches. Δεν νομίζω να δωσει κανένας πάνω από 1000€(και πολλά λεω) για ένα ρολόι που μετά από 5 χρόνια μπορεί και να μη δουλεύει ή θα είναι στην καλύτερη περίπτωση απαρχαιωμένο...markosgr28 έγραψε:Λες να πηγαίνει για κράχ? Μπορεί. Ο ανταγωνισμός από τα smartwatch είναι μεγάλος και μπορεί να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο όπως τότε με τα quartz.ggli έγραψε:Σκέφτομαι όλους αυτούς που χρόνια τώρα μιλάνε για την φούσκα της ρόλεξ , ότι θα κάνει θα δείξει θα μπειξει, κι από την άλλη όλο αυτό που γίνεται, με την αύξηση τιμών από όλους και την διαφενομενη πλέον στρατηγική της σεικο .
Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει φούσκα και εδώ και 2 χρόνια πλησιάζει προς την κορύφωση της, τι θα γίνει μετά δεν ξέρω.
Η αύξηση των τιμών και η διατήρηση της φούσκας, κατά τη γνώμη μου, δικαιολογείται από το ότι στηρίζει δυνατά και είναι ακόμα στο ξεκίνημα της η αγορά της Κίνας, αλλιώς τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πιο γρήγορα. Τώρα υπάρχει ακόμα περιθώριο μεγάλο και κέρδη που μπορούν να καλύψουν τέτοιες πολιτικές για καιρό.
Η Seikο αλλάζει στρατηγική με το να βγάζει πιο ακριβά μοντέλα, όχι με το να αυξάνει τιμές. Θεωρώ ότι είναι κακή χρονική στιγμή για αυτό, ίσως βλέπουν (κάποιος το έχει γράψει ήδη εδώ σε άλλο νήμα), ότι στο χαμηλό κόστος δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα smartwatch, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτοί...
- These users thanked the author nick10 for the post (total 4):
- Megalos (Σάβ Μαρ 23, 2019 9:17 pm) • giannistissot (Σάβ Μαρ 23, 2019 9:43 pm) • ggli (Σάβ Μαρ 23, 2019 10:21 pm) • gep (Σάβ Μαρ 23, 2019 11:01 pm)
- Rating: 30.77%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...