Χαχαχα, φίλε Ηλία θα δεχτώ ευχαρίστως τον χαρακτηρισμό ,αν μου βρεις έστω και έναν που να έχει χώσει περισσότερα λεφτά στη σεικο από εμένα .για μια περίοδο και μόνο , όχι πολύ μακρινή ( δεν μιλάμε στο σύνολο της ενασχολησης )είχα ταυτόχρονα ,Elio5 έγραψε:Ο κινέζος δυσκολευεται με το αγγλικό, δεν το έχει. Ειναι γνωστό άλλωστε πως μονο τα GS είναι φτιαγμένα και συναρμολογημένα Ιαπωνία όπως και κάποια high end & LE Seiko.ggli έγραψε:Δεν χρειάζεται να τα ψάξεις Ηλία , πέφτεις πάνω τους συνέχεια, .Elio5 έγραψε:Μάλλον ψάχνεις για τα συγκεκριμένα λάθη.ggli έγραψε:Άλλο παράδειγμα ,super limited etitoin
Έπεσα πάνω σε όλα τα λάθη μαζεμένα.
Οκ λίγη σκόνη αλλά λάθος γράμματα ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξέρεις πόσο θα έχει αυτό σε 30 χρόνια?
Ανεκτίμητη αξία
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω την συγκεκριμένη σειρά την πήρε πίσω , ήταν το baby tuna monster , οπως θες πέστο, padi.
Όλα τα άλλα είναι Κίνα.
Θέλουμε και Ρόλεξ τετοια να ποστάρεις..... αλλίως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ρολεξόσκυλο και αντι-Σεικακιας.....
mm001,017 ,darth tuna , τόνο 300αρι, 3 skx, 3 monster , 3 sumo , 2-3 star gate , 2 χελωνες συν αλλά σεικο που δεν θυμάμαι καν , συνολικά πάνω σπο 20 . Ενώ συνολικά , τα περισσότερα τα έχω αγοράσει πάνω από 5 φορές το καθένα , εκτός των mm και τόνο .