ggli έγραψε:Άλλο παράδειγμα ,super limited etitoin
Έπεσα πάνω σε όλα τα λάθη μαζεμένα.
Οκ λίγη σκόνη αλλά λάθος γράμματα ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό είναι όντως συλλεκτικό. Αν δεν είναι από Κίνα μεριά, μην το δώσεις ποτέ.
Γιά να πούμε και του στραβού το δίκιο, τέλη δεκαετίας των '90 αγόρασα από Σαουδική ένα αυτόματο ultra flat VC. Όλος καμάρι μέχρι που άρχισε να τρέχει σαν τρελό, κερδίζοντας μέχρι και δύο ώρες σε μία νύχτα. Πίσω στην αντιπροσωπεία μου λένε ότι επειδή ο μηχανισμός είναι πρεσαριστός, δεν σηκώνει κατσαβίδι και πρέπει να το στείλουν Ελβετία όπου μου το κράτησαν γιά περίπου τρεις μήνες.
Γιά να μην πολυλογώ, το σενάριο επαναλήφθηκε 3-4 φορές με αποτέλεσμα το ρολόι να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην Ελβετία παρά στο χέρι μου. Να πω ότι κάθε φορά μου το επέστρεφαν αλλάζοντας ολόκληρη την μηχανή.
Αυτά στην Σαουδική.
Επιστροφή στην Αθήνα.
Την δεύτερη φορά που εστάλη γιά επισκευή από τον Παλατζιάν, αποφάσισαν τελικά να παραδεχτούν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε προβληματικό και το αποσύρουν, προτείνοντας να μου το αλλάξουν με άλλο αλλά με χρηματική επιβάρυνση μου, πράγμα το οποίο έγινε γιά να απαλλαγώ από το πρόβλημα.
Το δεύτερο VC που είχα πρόβλημα ήταν το 222 όπου εκτός εγγύησης, ένα κομμάτι του μπρασελέ αποκολλήθηκε. Την φορά αυτήν μου το άλλαξαν χωρίς χρέωση, λέγοντας μου οτι τα πρώτα 100 κομμάτια παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk