gep έγραψε:Πάντα θα έχω αδυναμία στα 5άρια, όσα ρολόγια και αν αποκτήσω.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Και εγώ το ίδιο φίλε Γιώργο, είναι ρολόγια που τα βλέπω σχεδόν 40 χρόνια τώρα στα χέρια ανθρώπων να έχουν περάσει τα πάνδεινα και του πατέρα μου το ρολόι ήταν 5άρι, οπότε έχω αυτό και άλλο ένα που δεν το έχω φορέσει σχεδόν ποτέ, αλλά μου αρέσει και το κρατάω, επειδή εχει την κορώνα στο 3. Το έχω αγοράσει 3 φορές κατά καιρούς και το έδινα δώρο σε φίλους και μετά το ξαναέπαιρνα, είναι αυτό:
και του πατέρα μου είναι αυτό:
These users thanked the author markosgr28 for the post (total 4):
gep έγραψε:Πάντα θα έχω αδυναμία στα 5άρια, όσα ρολόγια και αν αποκτήσω.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Και εγώ το ίδιο φίλε Γιώργο, είναι ρολόγια που τα βλέπω σχεδόν 40 χρόνια τώρα στα χέρια ανθρώπων να έχουν περάσει τα πάνδεινα και του πατέρα μου το ρολόι ήταν 5άρι, οπότε έχω αυτό και άλλο ένα που δεν το έχω φορέσει σχεδόν ποτέ, αλλά μου αρέσει και το κρατάω, επειδή εχει την κορώνα στο 3. Το έχω αγοράσει 3 φορές κατά καιρούς και το έδινα δώρο σε φίλους και μετά το ξαναέπαιρνα, είναι αυτό:
και του πατέρα μου είναι αυτό:
Φίλε Μάρκο, το τετράγωνο είναι πολύ ιδιαίτερο ρολόι. Ο σχεδιασμός της κάσας γιά την προστασία της κορώνας είναι ένα σχέδιο που δεν έχω ξαναδεί. Και αφού είναι του πατέρα σου είμαι σίγουρος ότι το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Να τα χαίρεσαι και τα δύο.