Το τέλος του δρόμου;
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 702 times
Το τέλος του δρόμου;
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έφτανε αυτή η στιγμή αλλά νομίζω πως τελείωσα! Η συλλογή έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που αντιπροσωπεύει πλήρως τα γούστα μου κ την προσωπικότητα μου όποτε δύσκολα θα μπορούσα να προσθέσω κάτι ακόμα που θα με έκανε να αναθεωρήσω!
Υπάρχουν τρία κομμάτια που ίσως θα σκεφτόμουν να προσθέσω αλλά το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό κ θα φοβόμουν να τα φορέσω εκτός σπιτιού. Όποτε για την ώρα σκέφτομαι να χαρώ απλώς αυτά που έχω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπάρχουν τρία κομμάτια που ίσως θα σκεφτόμουν να προσθέσω αλλά το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό κ θα φοβόμουν να τα φορέσω εκτός σπιτιού. Όποτε για την ώρα σκέφτομαι να χαρώ απλώς αυτά που έχω!
- Rating: 46.15%
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 342 times
Re: Το τέλος του δρόμου;
Κάποια στιγμη έρχεται το τελος,υπαρχουν διάφορες αιτίες γι αυτο,κορεσμός,αδυναμία υπέρβασης,νεα ενδιαφέροντα κλπ.
Προσωπικά με ταλανίζουν καθημερινοί προβληματισμοί μ έντονο φιλοσοφικό υπόβαθρο.
Αναρωτιέμαι ποσο πια θα άγομαι απο μια αμφίβολη ματαιοδοξία,ποσο πλεον γεμίζει την ψυχή μου ενα ακόμη υλικό αγαθό; Ποσά χρήματα για κάποιες στιγμές καρπιαίου αυτοθαυμασμού; Μήπως θα γέμιζε διαφορετικά η ψυχή μου αν μέρος η το όλον των ωρολογιακων δαπανών πήγαινε κάπου αλλου;
Ποσο υπερβολικά ματαιόδοξοι γινόμαστε σε μια λάθος κοινωνία;;;;;
Προσωπικά με ταλανίζουν καθημερινοί προβληματισμοί μ έντονο φιλοσοφικό υπόβαθρο.
Αναρωτιέμαι ποσο πια θα άγομαι απο μια αμφίβολη ματαιοδοξία,ποσο πλεον γεμίζει την ψυχή μου ενα ακόμη υλικό αγαθό; Ποσά χρήματα για κάποιες στιγμές καρπιαίου αυτοθαυμασμού; Μήπως θα γέμιζε διαφορετικά η ψυχή μου αν μέρος η το όλον των ωρολογιακων δαπανών πήγαινε κάπου αλλου;
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 702 times
Αντίστοιχες ανησυχίες προβληματίζουν κ μέναdirector έγραψε:Κάποια στιγμη έρχεται το τελος,υπαρχουν διάφορες αιτίες γι αυτο,κορεσμός,αδυναμία υπέρβασης,νεα ενδιαφέροντα κλπ.
Ωριμάζουμεar.parask έγραψε:Αντίστοιχες ανησυχίες προβληματίζουν κ μέναdirector έγραψε:Κάποια στιγμη έρχεται το τελος,υπαρχουν διάφορες αιτίες γι αυτο,κορεσμός,αδυναμία υπέρβασης,νεα ενδιαφέροντα κλπ.
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 1129 times
Τελος;;; Τι παει να πει τελος;; Εννοεις προσωρινη παυση και ανασυγκροτηση ψυχικων και οικονομικων δυναμεων... Η συλλογη σου ειναι πολυ δυνατη και πιστευω θα σε καλυψει μεχρι την επομενη σου αγορα
- These users thanked the author harolagoha for the post:
- Megalos (Δευ Φεβ 25, 2019 9:09 pm)
- Rating: 7.69%
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
(Ψυχ)ανάλυσις ψυχικού πονήματος Δημητρίου υπό Ποντίου Ιατρού...
Και για να είμαι εντός θέματος: δεν υπάρχει τέλος σε αυτό το δρόμο, απλά αλλάζει η ταχύτητα.
Πιθανό.director έγραψε:Κάποια στιγμη έρχεται το τελος,υπαρχουν διάφορες αιτίες γι αυτο,κορεσμός,αδυναμία υπέρβασης,νεα ενδιαφέροντα κλπ.
Πφφφ... Δείχνεις ότι καθημερινά πίνεις το ποτηράκι σου. Θέλω κι εγώ.director έγραψε:Προσωπικά με ταλανίζουν καθημερινοί προβληματισμοί μ έντονο φιλοσοφικό υπόβαθρο.
Πολύ: καλό το βιβλίο και οι αναζητήσεις, αλλά σαν το quest του επόμενου ρολογακίου και τη χαρά της απόκτησής του δεν υπάρχει. Αν δεν ήσουν ρολογοjunkie δε θα καθόσουν εδώ τόσο καιρό.director έγραψε: Αναρωτιέμαι ποσο πια θα άγομαι απο μια αμφίβολη ματαιοδοξία,ποσο πλεον γεμίζει την ψυχή μου ενα ακόμη υλικό αγαθό;
Όσα χρειαστεί: τίποτα δε συγκρίνεται με το να κοιτάς τον καρπό σου και να λες "τί πήρα πάλι ο π@%στ$ς!"director έγραψε:Ποσά χρήματα για κάποιες στιγμές καρπιαίου αυτοθαυμασμού;
Με την καμία: θα έλεγες "με αυτά τα φράγκα θα χτύπαγα το τάδε ρολογάκι" και μετά θα χτύπαγες το κεφάλι σου.director έγραψε:Μήπως θα γέμιζε διαφορετικά η ψυχή μου αν μέρος η το όλον των ωρολογιακων δαπανών πήγαινε κάπου αλλου;
Καθόλου. Είμαστε on spot: καταευχαριστιόμαστε να κατασπαταλούμε τα δικά μας χρήματα και καταχαιρόμαστε με αυτό που βλέπουμε.director έγραψε: Ποσο υπερβολικά ματαιόδοξοι γινόμαστε σε μια λάθος κοινωνία;;;;;
Και για να είμαι εντός θέματος: δεν υπάρχει τέλος σε αυτό το δρόμο, απλά αλλάζει η ταχύτητα.
- Rating: 7.69%
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
-
- Has thanked: 464 times
- Been thanked: 2772 times
Ποσο ωραια τα λες ρε Γιωρικα!!!pontioz έγραψε:(Ψυχ)ανάλυσις ψυχικού πονήματος Δημητρίου υπό Ποντίου Ιατρού...
Πιθανό.director έγραψε:Κάποια στιγμη έρχεται το τελος,υπαρχουν διάφορες αιτίες γι αυτο,κορεσμός,αδυναμία υπέρβασης,νεα ενδιαφέροντα κλπ.
Πφφφ... Δείχνεις ότι καθημερινά πίνεις το ποτηράκι σου. Θέλω κι εγώ.director έγραψε:Προσωπικά με ταλανίζουν καθημερινοί προβληματισμοί μ έντονο φιλοσοφικό υπόβαθρο.
Πολύ: καλό το βιβλίο και οι αναζητήσεις, αλλά σαν το quest του επόμενου ρολογακίου και τη χαρά της απόκτησής του δεν υπάρχει. Αν δεν ήσουν ρολογοjunkie δε θα καθόσουν εδώ τόσο καιρό.director έγραψε: Αναρωτιέμαι ποσο πια θα άγομαι απο μια αμφίβολη ματαιοδοξία,ποσο πλεον γεμίζει την ψυχή μου ενα ακόμη υλικό αγαθό;
Όσα χρειαστεί: τίποτα δε συγκρίνεται με το να κοιτάς τον καρπό σου και να λες "τί πήρα πάλι ο π@%στ$ς!"director έγραψε:Ποσά χρήματα για κάποιες στιγμές καρπιαίου αυτοθαυμασμού;
Με την καμία: θα έλεγες "με αυτά τα φράγκα θα χτύπαγα το τάδε ρολογάκι" και μετά θα χτύπαγες το κεφάλι σου.director έγραψε:Μήπως θα γέμιζε διαφορετικά η ψυχή μου αν μέρος η το όλον των ωρολογιακων δαπανών πήγαινε κάπου αλλου;
Καθόλου. Είμαστε on spot: καταευχαριστιόμαστε να κατασπαταλούμε τα δικά μας χρήματα και καταχαιρόμαστε με αυτό που βλέπουμε.director έγραψε: Ποσο υπερβολικά ματαιόδοξοι γινόμαστε σε μια λάθος κοινωνία;;;;;
Ωρα να κοιταξω για το νεο μου πανερι!!
Γιορικα μου παντα είχες την υπερβατική αίσθηση αυτοσαρκασμού,νομίζω οτι με κατάλαβες πολυ καλα και έμμεσα συμφωνείς μαζί μου,ο αμετροεπής εγωισμός πρεπει οχι μονο να εχει τελος αλλα καλο θα ειναι να μην εχει ούτε αρχή.
Σε τι διαφέρουμε απο τον αμερικανό ιθαγενή που εντυπωσιαζοταν με χάντρες και καθρεφτάκια;
Σε τι διαφέρουμε απο τον αμερικανό ιθαγενή που εντυπωσιαζοταν με χάντρες και καθρεφτάκια;