Με την ευκαιρία εβαλα μερικά ρολογακια στον καρπό μου .....

Ενα απο αυτα τα δυο για μενα !!!!!
Σταυρος

Θα συμφωνησω απολυτα!!! Το πρωτο iconic της breit και το ετερο στα 5 ομορφοτερα μιλιταρι που εχω δει!!lovefist2001 έγραψε:captain έγραψε:Σήμερα πήγα μια βολτούλα στο κέντρο .....
Με την ευκαιρία εβαλα μερικά ρολογακια στον καρπό μου .....
Ενα απο αυτα τα δυο για μενα !!!!!
Σταυρος
Όντως πολλά λεφτά Δημήτρη , μήπως όμως το Navi πλέον πάει πίσω; Τελικά το πιο οικονομικό από τους τρεις IMO ,must χρονογράφους είναι το moon.captain έγραψε:Βασικά πήγα να δω πως μου κάθεται στο χέρι ο Ελ πριμερο Τρικολόρ σε 38mm και 42mm .....!!!
Αυτός ήταν π σκοπός της βόλτας μου ....!!!
Δυστυχώς δεν υπήρχε σε 38 το τρίχρωμο και δοκίμασα ένα μισό μισό ....!!!
Το συμπέρασμα μου μετά την δοκιμή είναι ότι στο σωστό ρολόι για τον Ελ πριμερο είναι στα 38mm και για εμάς με μεγάλους καρπούς υποχρεωτικά μόνο με μπρασελέ που γεμίζει κάπως παραπάνω τον καρπό μας ....!!!!
Η έκδοση στα 42mm καπου χάνει ... σαν να τράβηξαν το καντράν προς τα έξω περιμετρικά και ξεχείλησε !
Το 38 το βρίσκω ποιο ισορροπημένο και αρμονικό ....!!!
Επίσης τ 7400€ η έκδοση με το μπρασελέ είναι παρά πολλά λεφτά !!!!!
Δύσκολη η απόφαση
Σωστος.. και για μενα αυτοι ειναι οι τρεις πιο ιστορικοι κ εικονικοι χρονογραφοι και το μουν πια ειναι με διαφορα το πιο προσιτο.ggli έγραψε:Όντως πολλά λεφτά Δημήτρη , μήπως όμως το Navi πλέον πάει πίσω; Τελικά το πιο οικονομικό από τους τρεις IMO ,must χρονογράφους είναι το moon.captain έγραψε:Βασικά πήγα να δω πως μου κάθεται στο χέρι ο Ελ πριμερο Τρικολόρ σε 38mm και 42mm .....!!!
Το συμπέρασμα μου μετά την δοκιμή είναι ότι στο σωστό ρολόι για τον Ελ πριμερο είναι στα 38mm και για εμάς με μεγάλους καρπούς υποχρεωτικά μόνο με μπρασελέ που γεμίζει κάπως παραπάνω τον καρπό μας ....!!!!
Η έκδοση στα 42mm καπου χάνει ... σαν να τράβηξαν το καντράν προς τα έξω περιμετρικά και ξεχείλησε !
Δύσκολη η απόφαση
Sent from my iPhone using Tapatalk
ggli έγραψε:Όντως πολλά λεφτά Δημήτρη , μήπως όμως το Navi πλέον πάει πίσω; Τελικά το πιο οικονομικό από τους τρεις IMO ,must χρονογράφους είναι το moon.captain έγραψε:Βασικά πήγα να δω πως μου κάθεται στο χέρι ο Ελ πριμερο Τρικολόρ σε 38mm και 42mm .....!!!
Δύσκολη η απόφαση
Δημήτρη τα λεφτά είναι πολλά είτε με κρίση είτε χωρίς .captain έγραψε:ggli έγραψε:Όντως πολλά λεφτά Δημήτρη , μήπως όμως το Navi πλέον πάει πίσω; Τελικά το πιο οικονομικό από τους τρεις IMO ,must χρονογράφους είναι το moon.captain έγραψε:Βασικά πήγα να δω πως μου κάθεται στο χέρι ο Ελ πριμερο Τρικολόρ σε 38mm και 42mm .....!!!
Δύσκολη η απόφαση
ναι Γιάννη το ναβι είχε καμιά 500 ευρώ παραπάνω δλδ περίπου στα 8Κ ......
πραγματικά έχουν ξεφύγει ...![]()
![]()
![]()
το πρόβλημα το έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα ... λογο κρίσης έχουμε γυρίσει 20 χρόνια πίσω και οι εξελίξεις μας προσπέρασαν ...