_batman_ έγραψε:captain έγραψε:_batman_ έγραψε:captain έγραψε:Παιδιά έχω ένσταση για το χαμι ....
Λόγο χαμηλής στεγανότητας δεν κάνει για ένα και μοναδικό ρολόι που θα έχει κάποιος ..!!!
Διαφορετικά Ναι από εμένα ... είναι πολύ καλή επιλογή ....!!!!
Εκτός από εσένα που είσαι καπετάνιος, η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει μόνο νερό βρύσης για πλύσιμο χεριών και μπάνιο που εκεί το βγάζω όποιο ρόλοι και αν φοράω! Δε βλέπω τη χαμηλή στεγανοτητα να είναι πρόβλημα!
Sent from Huawei P8 using Tapatalk
Το καλοκαίρι στα μπάνια σου δεν φοράς ρολόι Δημήτρη ....;;;;
Δεν πλένεις το αμάξι σου καμία φορά .....;;;;;
Δεν ποτίζεις τα λουλούδια σου .......;;;;;
υπάρχει παντού νερό στην καθημερινότητα μας !!!!!
Για ολα αυτα που λες Δημητρη ακομα και για μπανιο στη θαλασσα τα 50 atm ειναι υπερ αρκετα! εννοειται μονο το ρολοι να ειναι απο εταιρια του χωρου και οχι της μοδας...
Argo98 έγραψε:Συμφωνω με το Δημητρη ! Για ενα και μοναδικο ρολοι 3 πραγματα θεωρω απαραιτητα..Αυτόματο ,υδατοστεγανότητα και ημερομηνία !
Βασιλη, για καποιον απο εδω μεσα αυτοματο η κουρδιστο η μπαταριας ειναι το ιδιο πραγμα! αν μου ζηταγε καποιος την γνωμη του για μοναδικο ρολοι στην μητερα του τον αδερφο του κτλ θα ελεγα η αυτοματο η μπαταριας... αλλα για καποιον που του αρεσει το ρολοι και το ψαχνει λιγο παραπανω το κουρδιστο δεν ειναι προβλημα...
Ημερομηνια, ναι εδω εχεις δικιο και εγω το ειχα ως βασικο κριτηριο μεχρι που κοιταω τα 4 ρολογια μου και βλεπω οτι τα 3 ειναι χωρις...
Υδατοστεγανοτητα, μεγαλη κουβεντα! οπως ειπα και παραπανω τα 50 ειναι ιδανικα για τα παντα!
το λεει και καθαρα ο πινακας της Ω! βεβαια εδω στην Ελλαδα ειμαστε λιγο της υπερβολης! οπως με το αυτοκινητο! ολοι θελουν χωρους, μεγαλο αμαξι πολλα κυβικα για να μπορουν να πηγαινουν ανετα στο χωριο! ασχετα που πανε 2 φορες το χρονο! αρα στριμωχνονται 363 μερες το χρονο με ενα αμαξι που καιει παραπανω, ειναι δυσκολο στο παρκινγκ της Ελλαδας, εχει ακριβη συντηρηση κτλ κτλ για 2 και αν φορες...
Βαση αυτα παραπανω συνεχιζω και επιλεγω Χαμι χακ! και οχι καποιο καταδυτικο για καθημερινο!
Είμαστε λίγο off topic και σε θέμα που συζητιέται πολύ συχνά στα φόρα, θα συμφωνήσω 50 atm είναι υπερ αρκετές
Εκτός του πειράγματος, θα συμφωνήσω με την άποψη για τα αυτοκίνητα φίλε Δημήτρη, αλλά δε βλέπω την αντιστοιχία με τα ρολόγια. Το καταδυτικό δεν είναι μόνο για να το βουτάς στη θάλασσα, δηλώνει ότι έχει μεγαλύτερες αντοχές ως ρολόι, σύμφωνα με το ISO που το έχει πιστοποιήσει, πιθανώς καλύτερο lume κλπ. Όσο για τις 5 atm που προφανώς αναφέρεσαι (και όχι 50 που έγραψες, σε πειράζω, γιατί έχω θέμα με τις μονάδες λόγω δουλειάς), το hami που κέρδισα πέρυσι είναι 100m και σε 5 cm νερό σε λίμνη, όχι σε θάλασσα, πέρασε μέσα, ευτυχώς ήταν γλυκό και όχι αλμυρό νερό, επισκευάστηκε εύκολα. Από την άλλη έχω διαβάσει για navi 3atm που το φορούσε ο άλλος στη θάλασσα για 2-3 χρόνια, το ότι δεν πέρασε μέσα νερό, μάλλον τυχαίο πρέπει να χαρακτηριστεί, με βάση τη συγκεκριμένη προδιαγραφή.
Το να είναι μια εταιρία του χώρου και όχι της μόδας δεν αρκεί κατά τη γνώμη μου. Τα hami είναι μια χαρά, αλλά θεωρώ ότι το κάθε πράγμα στο είδος του, αυτή η κατηγορία ρολογιών της εταιρίας αυτής, που είναι του χώρου και μια χαρά εταιρία, αναμφισβήτητα, δεν είναι για αυτή τη χρήση. Το να μπει μερικές θάλασσα και να μην μπει νερό μπορεί να συμβεί. Ένα Suunto καταδυτικό είναι επίσης 100m, ή 10 atm και δε θα είχε αντίστοιχο θέμα, γιατί είναι φτιαγμένο για αυτήν τη χρήση και αποδεικνύεται και από το πλήθος ατόμων που το χρησιμοποιούν έτσι συνέχεια. Τα υπόλοιπα για εμένα έχουν σημαντικό ρίσκο για το ρολόι, που δε θέλω να πάρω εγώ προσωπικά.
Για να επανέλθουμε και λίγο στο θέμα, η υδατοστεγανότητα για εμένα είναι σημαντικό θέμα, γιατί μου χρειάζεται συχνά και ας μη βουτάω τόσο συχνά σε θάλασσα, για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι και είναι απολύτως σεβαστό αυτό. Σε 1 και μοναδικό ρολόι προσωπικά θα ήταν για εμένα απαραίτητο να είναι επαρκής.