Πολυ ομορφος χρονογραφοςppana έγραψε:Καλημέρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ομορφος χρονογραφοςppana έγραψε:Καλημέρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφόρετο Γιώργο!gep έγραψε:Παίζοντας νύχτα με τα φώτα και το βάθος πεδίου
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ ΒασίληArgo98 έγραψε:Καλοφόρετο Γιώργο!gep έγραψε:Παίζοντας νύχτα με τα φώτα και το βάθος πεδίου
Συγγνώμη, εκ παραδρομής ανάφερα την μπουτίκ ως Longines και όχι Zenith. Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει;gep έγραψε:Ξέχασα να προσθέσω ότι τελικά βρήκα τον τρόπο να αγοράζω ρολόγια χωρίς γκρίνια από την γυναίκα μου.gep έγραψε:Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω πολύ όλους γιά τα καλορίζικα.gep έγραψε:Δημήτρη, ανεβάζω λίγες φωτογραφίες που έβγαλα εχθές το βράδυ, πριν ακόμα βγάλω το αυτοκόλλητο από το πίσω μέρος._batman_ έγραψε:Καλημέρα Γιώργο, Καλοφόρετο!! Για πες εντυπώσεις; το σκέφτομαι Για δώρο στον αδερφό μου ή αυτό ή το σισταρ...gep έγραψε:Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται,
Sent from Huawei P8 using Tapatalk
Πολύ νωρίς για εντυπώσεις ακόμα, το μόνο σχόλιο γιά την ώρα όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, το τζάμι προεξέχει της στεφάνης αλλά αυτό δεν με σταμάτησε γιατί το είχα στο μάτι εδώ και μερικούς μήνες.
Το βρήκα στο Ντουμπάι και επιστρέφω Τζέντα σε λίγες ώρες, περισσότερα αύριο.
Τώρα Δημήτρη μπορώ να πω δύο κουβέντες παραπάνω,
Όπως μπορεί ήδη να ξέρεις, το τζάμι είναι πλαστικό και όχι ζαφείρι.
Φοράει την Powermatic 80, ή ETA C07.111, με 23 ρουμπίνια και τρέχει στους 21,600 παλμούς, και λόγος κάποιων ενδοιασμών γιά την χρονομετρία του ρολογιού.
Ζάρια και τυχερά παιχνίδια δεν παίζω, παρά μόνο όταν αγοράζω ρολόγια, γιατί δεν ξέρω πως έφυγε το συγκεκριμένο ρολόι από το εργοστάσιο, με ή χωρίς πιστοποίηση COSC που μερικές φορές είναι για να την βάζεις σε κορνίζα γιά να γελάς.
Από εχθές το πρωί μέχρι σήμερα, πάει ένα δευτερόλεπτο μπροστά, βέβαια με άστρωτη μηχανή, αλλά για αρχή so far so good.
Το πρώτο μαγαζί που μπήκα ήταν μία μπουτίκ της Longines που είχαν τα τελευταία El Primero σε 38 κα 42. Ακουσε τις τιμές και της ήρθε ζαλάδα, οπότε στην αγορά του Certina δεν έβγαλε άχνα. Μόνο που δεν με ευχαρίστησε.
Γιωργη έμεινες τωρα μόνο με αυτό ....... για να σε δω ... θα αντέξεις ;;;;;gkblues έγραψε:
We'll see you on the other side