gep έγραψε:Γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά σήμερα γιατί δεν ήμουν μόνος.
Κοντοστάθηκα σε μία βιτρίνα και φωτογράφισα to AP, γιατί κάτι μου θύμιζε και δεν έκανα λάθος.
Όι άλλες δύο είναι από το διαδίκτυο.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Χαχαχαααα φοβερααα ποστ και τα δυο..!! Μπραβο Γιωργο!!
Ετσι για να μην ξεχνιομαστεε..! Και εχεις τωρα ΑΡ και βασερον να θεωρουνται υψηλη ωρολογοποιια και να ζητουν ενα καρο χιλιαρικα...
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοντοστάθηκα σε μία βιτρίνα και φωτογράφισα to AP, γιατί κάτι μου θύμιζε και δεν έκανα λάθος.
Ετσι για να μην ξεχνιομαστεε..! Και εχεις τωρα ΑΡ και βασερον να θεωρουνται υψηλη ωρολογοποιια και να ζητουν ενα καρο χιλιαρικα...
Γιατι το λες αυτο? Πολυ εντυπωσιακα ρολογια
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό Γιάννη δεν είναι κακό, τουναντίον θεμιτό θα έλεγα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι σύνηθες το φαινόμενο. Αρκεί να αγοράζουμε συνειδητά αυτό που μας αρέσει και να ξέρουμε τι παίρνουμε.
Αλλά όπως είπες το ανέφερα γιά να μην ξεχνιόμαστε.
Το περίεργο είναι ότι έχω ακούσει από αρκετούς ότι τα JLC παρουσιάζουν προβλήματα και το quality control της εταιρίας "is not good enough" ενώ κανείς δεν παραπονιέται γιά τους μηχανισμούς τους όταν φοριούνται από ακριβότερες μάρκες .
gep έγραψε:Αυτό Γιάννη δεν είναι κακό, τουναντίον θεμιτό θα έλεγα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι σύνηθες το φαινόμενο. Αρκεί να αγοράζουμε συνειδητά αυτό που μας αρέσει και να ξέρουμε τι παίρνουμε.
Αλλά όπως είπες το ανέφερα γιά να μην ξεχνιόμαστε.
Το περίεργο είναι ότι έχω ακούσει από αρκετούς ότι τα JLC παρουσιάζουν προβλήματα και το quality control της εταιρίας "is not good enough" ενώ κανείς δεν παραπονιέται γιά τους μηχανισμούς τους όταν φοριούνται από ακριβότερες μάρκες .
Ενδιαφέρον φιλε Γιωργο. Και εγω εχω ακουσει διαφορα και κυριως για κακη αντιμετώπιση απο την τεχνική υποστήριξη της εταιριας, με καθυστερησεις, προβληματα που δεν αντιμετωπίζονται, κακη συμπεριφορά κλπ. Κριμα, γιατι ως εταιρια την εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση, κορυφαια ωρολογοποια κατασκευαστής, με πολλους μηχανισμους και ιστορια
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μην ηταν καμια 10αρια εταιριες να παιρνουν μηχανες οι ""ακριβες"" κατα τα αλλα μαρκες και θα σου ελεγα εγω.
Σταυρος
These users thanked the author lovefist2001 for the post:
Ας μην ηταν καμια 10αρια εταιριες να παιρνουν μηχανες οι ""ακριβες"" κατα τα αλλα μαρκες και θα σου ελεγα εγω.
Σταυρος
ειναι μια σωστη παρατηρηση αυτη του Σταυρου .... αν δεν πωλουσε σε αλλες και μαλιστα μεγαλες εταιρειες μηχανισμους της δεν ξερω αν θα ειχε την ιδια τυχη
Ρουμπίνια Κώστα,
Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός, θα έλεγα λόγω των μικροαλλαγών που κάνει η κάθε εταιρία στον βασικό μηχανισμό. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι πόσα ρουμπίνια έχει ένα ρολόι αν έχει τα 17 που χρειάζονται γιά την αξιοπιστία και πάνω.