Tudor

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
Άβαταρ μέλους
giannistissot
Has thanked: 7623 times
Been thanked: 2646 times

Re: Tudor

Δημοσίευση από giannistissot »

Elio5 έγραψε:
giannistissot έγραψε:Οντως παντου λενε οτι ειναι σε ελλειψη... και στην Ευρωπη. Πρεπει να πουλαει τρελα...!

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πουλάει τρελά.... Αφού δεν υπάρχουν Ρολόγια να αγοράσει κάποιος.... Χα χα χα.

Πάντως όλο αυτό το θέμα, τακτική πείτε το όπως θέλετε με τα προϊόντα του ομίλου Ρολεξ/Τουντορ καταντά αστείο η έστω και τραγελαφικό.

Ναι είναι καλοφτιαγμένα. Ναι τα πιο ποιοτικά Ρολόγια μαζικής παραγωγής. Ναι κρατανε αξία. Ναι σε όλα.... τι να το κάνω όμως που δεν υπάρχει πουθενά κάποιο διαθέσιμο?

Πείτε πως μαζεύω 8 χιλιάρικα και θέλω να πάρω ένα ρολόι καλό να το φοράω κάθε μέρα να με συνοδεύει μια ζωή στις δραστηριότητες μου. Πείτε πως ναι ξέρω πως τα Ρολεξ είναι σούπερ.

Μπορώ να αγοράσω κάποιο? ΟΧΙ.

Εν τέλει ποιον θέλουν η Ρολεξ και σε μικρότερο βαθμό η Τουντορ για πελάτη?

Στάλθηκε από το κινητο μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσα ερχονται φευγουν αμεσως... το ιδιο και εξω... γι αυτο λεω οτι πουλαει... προχτες που ειδα το gmt και ρωτησα για το 58 μου ειπαν οτι αναμενεται σε δυο μηνες!
Οι ντιλερ ζητανε 10 κομματια και ζητημα να ερθουν 2 αντε 3... το οτι ακολουθουν τη γνωστη τακτικη της προσφορας με το σταγονομετρο ειναι πασιφανες.

Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Elio5 έγραψε:
giannistissot έγραψε:Οντως παντου λενε οτι ειναι σε ελλειψη... και στην Ευρωπη. Πρεπει να πουλαει τρελα...!

Τι να πουλάει τρελά.... Αφού δεν υπάρχουν Ρολόγια να αγοράσει κάποιος.... Χα χα χα.

Πάντως όλο αυτό το θέμα, τακτική πείτε το όπως θέλετε με τα προϊόντα του ομίλου Ρολεξ/Τουντορ καταντά αστείο η έστω και τραγελαφικό.

Ναι είναι καλοφτιαγμένα. Ναι τα πιο ποιοτικά Ρολόγια μαζικής παραγωγής. Ναι κρατανε αξία. Ναι σε όλα.... τι να το κάνω όμως που δεν υπάρχει πουθενά κάποιο διαθέσιμο?

Πείτε πως μαζεύω 8 χιλιάρικα και θέλω να πάρω ένα ρολόι καλό να το φοράω κάθε μέρα να με συνοδεύει μια ζωή στις δραστηριότητες μου. Πείτε πως ναι ξέρω πως τα Ρολεξ είναι σούπερ.

Μπορώ να αγοράσω κάποιο? ΟΧΙ.

Εν τέλει ποιον θέλουν η Ρολεξ και σε μικρότερο βαθμό η Τουντορ για πελάτη?

Στάλθηκε από το κινητο μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα συμφωνήσω απολυτα. Κατανταει γελοιο ολο αυτο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

captain έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Νεότερα για το 58, που έχω μια επιθυμία να το δω και ίσως να αποτελέσει τον επόμενο στόχο.

Έχουν έρθει Ελλάδα 7 ρολόγια έως τώρα. Στον τοπικό AD Ηράκλειο έχει 5 σε αναμονή.... Έρχονται με αργό ρυθμό, λόγω μεγάλης ζήτησης παγκοσμίως, περίπου Φεβρουάριο με Μάρτιο αναμένεται να έρθουν περισσότερα, αλλά πάλι όχι πολλά.

Κάπου εκεί βέβαια δεν είναι οι εκθέσεις που παρουσιάζουν τα επόμενα? Και λένε ότι ίσως παρουσιάσουν και τα υπόλοιπα χρώματα σε αυτό το μέγεθος. Φαίνεται όμως ότι δεν μπορούν ή δε θέλουν να καλύψουν τη ζήτηση.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μάρκο

Κάτι παρόμοιο έχω ακούσει κ εγώ

Το 58 θέλω να το δω και εγώ από κοντά ...

Παιδιά που το έχουν δει έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις .... και μόνο θετικά σχόλια !!!!

Πάντως δεν υπάρχουν ρολόγια !!!!!
Συνέχεια λοιπόν στην ιστορία, παίρνω τηλ χθες στον άλλο AD που έχει Tudor στην Κρήτη, ο οποίος έχει μαγαζιά σε όλους τους νομούς, αλλά τα Tudor τα έχει στα Χανιά. Με παραπέμπουν εκεί, τους λέω θέλω το 58, το έχετε, ναι μου λένε, τους λέω μπορείτε να το στείλετε στο κατάστημα σας στο Ηράκλειο να το δω και αν μου αρέσει να το πάρω, μου λένε αν δεν είναι κρατημένο για κάποιον εδώ, ναι. Μετά από διάφορες συνεννοήσεις, μου λένε στο στέλνουμε. Νέες συνεννοήσεις με τις καθόλα ευγενικές γενικά υπαλλήλους, μου λένε σήμερα Πέμπτη απόγευμα θα το έχουμε στο μαγαζί να το δείτε. Πάω όλο χαρά ότι επιτέλους θα το δω από κοντά και θα έχω άποψη και μπορεί από σήμερα να είμαι κάτοχος ενός 58, που είναι τόσο δυσεύρετο και τελικά είχαν φέρει το κανονικό το ΒΒ το 41mm. Τους λέω ρε παιδιά δεν είναι αυτό, μου λένε να δούμε, να το ψάξουμε, να δούμε τον κωδικό κλπ., συγγνώμη για το λάθος, που σας φέραμε, τέτοια. Να δούμε αν το έχουμε φέρει κάποια άλλη φορά, κοιτάει, όχι μου λέει, το περιμένουμε, θα μάθουμε και θα σας πούμε πότε θα μπορούμε να το έχουμε, οπότε έμεινα με τη χαρά και πάλι στην αναμονή. Έχει αρχίσει και με χαλάει σημαντικά όλο αυτό... Με βλέπω να το ξεχνάω για κανένα εξάμηνο και αν δεν έχει προκύψει κάτι άλλο βλέπουμε....
Εικόνα
gep
Has thanked: 6091 times
Been thanked: 4338 times

Δημοσίευση από gep »

Μην απογοητεύεσαι Μάρκο, υπάρχουν και πολύ χειρότερα, οι υπάλληλοι δεν έχουν πάντα τις γνώσεις που πρέπει. Ακούσιο το λάθος.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

gep έγραψε:Μην απογοητεύεσαι Μάρκο, υπάρχουν και πολύ χειρότερα, οι υπάλληλοι δεν έχουν πάντα τις γνώσεις που πρέπει. Ακούσιο το λάθος.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Να εισαι κσλσ φιλε Γιωργο, ετσι ειναι. Το εγραψα και για αυτο βέβαια που ειναι ακουσιο, αλλα κυριως για την ταλαιπωρία και το μπερδεμα ενος υποψηφιου πελατη, λογω του οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

κριμα Μαρκο μου ... σου ειχαν πει τιμη εφοσον ερχοταν το κανονικο ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

Megalos έγραψε:κριμα Μαρκο μου ... σου ειχαν πει τιμη εφοσον ερχοταν το κανονικο ?
Οχι, μου ειπαν θα εχει καποια έκπτωση αλλα τιμη θα μου ελεγαν στο μαγαζί. Εφοσον ηταν λαθος μοντελο, δεν ειχε νοημα να μου πουν, δε ρωτησα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannistissot
Has thanked: 7623 times
Been thanked: 2646 times

Δημοσίευση από giannistissot »

markosgr28 έγραψε:
Megalos έγραψε:κριμα Μαρκο μου ... σου ειχαν πει τιμη εφοσον ερχοταν το κανονικο ?
Οχι, μου ειπαν θα εχει καποια έκπτωση αλλα τιμη θα μου ελεγαν στο μαγαζί. Εφοσον ηταν λαθος μοντελο, δεν ειχε νοημα να μου πουν, δε ρωτησα
Μαρκο μου εμαθα το 58 θα εχει 3.400 με 3.500 αρχικη.. κ ακουσα οτι πουλιεται 3.200 περιπου..

These users thanked the author giannistissot for the post:
Megalos (Κυρ Δεκ 23, 2018 11:12 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

giannistissot έγραψε:
markosgr28 έγραψε:
Μαρκο μου εμαθα το 58 θα εχει 3.400 με 3.500 αρχικη.. κ ακουσα οτι πουλιεται 3.200 περιπου..

Ευχαριστώ φίλε Γιάννη. Ναι η αρχική είναι οριακά κάτω από 3500€ και θα πωλείται κάπου εκεί που αναφέρεις, μπορεί και πιο κάτω όταν καλυφθεί η αρχική ζήτηση.
These users thanked the author markosgr28 for the post:
giannistissot (Κυρ Δεκ 23, 2018 1:40 pm)
Rating: 7.69%
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

giannistissot έγραψε:
markosgr28 έγραψε:

ευχαριστουμε για την ενημερωση Γιαννη .... καλη τιμη πιστευω ...αν εχουν κομματια θα κανει θραυση :gf:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση