Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.
These users thanked the author Σιδ.Σταυρος for the post (total 2):
Απο το "σηκωνω το γιακα να μην φαινεται ο λαιμος μου γιατι δεν μου αρεσει" και "βαφω ως και τις φλεφαριδες μου" στο "πινω απο αλλη πλευρα του φλυτζανιου στο Καφε ή φερνω δικα μου κουταλομαχαιροπηρουνα στο ρεστωραν επειδη σιχαινομαι τους αλλους" και απο το "να μου φερνετε νεαρες παρθενες ισα για παιχνιδια και τιποτα αλλο" στο να ειναι ενα μαυρο χαλι στις συνεντευξεις [απο τα ναρκωτικα ετρεχαν τα ματια του,μπερδευε τα λογια του,κοκκινιζε ανευ λογου,ξεχνουσε κλπ] και να τον "καινε" σε κονσερτα οι παραγωγοι για να βγαλουν κι αλλο χρημα.
Οι αμερκανοι αγοραζουν σε δημοπρασιες τα παντα ως και σημερα ως και το ποτηρι νερο που ηιπε στην ταδε συναυλια [με το υπολοιπο νερο μεσα].