Ευχαριστώ για τις αποψεις σας οι οποιες απ' οτι διαπιστωνω με εκπληξη θα έλεγα, συνηγορουν υπερ του..
Γνωριζω οτι το two tone ειναι love it or hate it, κατανοω τους ενδοιασμους του Γιωργου (gmaras) ή την ουδέτερη σταση αλλων φιλων απλα εγω παραθετω τα ειδοποια χαρακτηριστικά της επομενης μου αγορας:
1.- να δειχνει πολυτελες, ποιοτικο, να μην περναει απαρατήρητο και φυσικα να ναι απο εγνωσμενης αξιας εταιρεια (πχ και το breitling soh chrono 01 ειναι απιστευτο αλλα πολλα τα βαλαντια)
2.- Δεν με ενοχλει αν εχει το στοιχειο του κραχτη αρκει να μην ειναι αντιαισθητικο και υπερ του δεοντος προκλητικό..Μια σωστη αναλογια απαλου χρυσου με ατσαλι δινει μια απαλη αισθηση ενος ακριβου κοσμηματος..
3.- Να κυμαίνεται max μεχρι τα 3,5-4k €...
Μπορει καποιοι να το κατατάσσουν στα hommage ή να το αποκαλουν poor man's rolex ή ακομα πιο ακραια να το θεωρουν fake...
Σεβομαι ολες τις αποψεις αλλα επειδη προσωπικα εχω ξεκαθαρισει μεσα μου του τι θεωρω (i) ρεπλικα, (ii) oμαζορεπλικα, (iii) ομαζ (iv) πρωτοτυπο, τεινω να υποστηριζω οτι το τουντορ εχει ξεκαθαρα δικα του στοιχεια, σε κασα, δεικτες, dial, χρωματικες επιλογές και πλεον μπορω να πω το black bay εχει περισσότερο βινταζ χαρακτηρα απ'οτι το εκσυγχρονισμενο πλεον submariner... Ασυζητητί θα επελεγα το τελευταίο για τους γνωστούς λόγους αν οικονομικα το υποστηριζα..