Γιαυτο ακριβώς τον λόγο ίσως θα έπρεπε να έχουν πιο έντονη παρουσία στα σοσιαλgiannistissot έγραψε:Για μενα δεν θα ηταν κακο να εχουν παρουσια και στα σοσιαλ μιντια, το θεμα ειναι αν μπορουν... γιατι ο κοσμος του ινσταγκραμ ειναι πιο νεας ηλικιας, δεν ασχολειται με τη λεπτομερεια, ζητα και θελει μονο εικονα.. εμεις εδω ειμαστε σε πιο μεγαλες ηλικιες γενικα, αρα οχι τοσο εξοικειωμενοι, ασχολουμαστε με λεπτομερειες τεχνικες κλπ..ggli έγραψε:Πολύ σωστά τα γράφεις Γιάννη, κάπως έτσι είναι.giannistissot έγραψε:Πολυ ωραια τοποθετηση και προβληματισμος Γιαννη... την ιδια ακριβως συζητηση ειχαμε με τον κ.Κωστα προσφατα..
πιστευω οτι σε εναν αρκετα μεγαλο βαθμο τα σοσιαλ μιντια και δη το ινσταγκραμ εχουν αντικαταστησει πια τα παντα. Οχι μονο τα φορα, αλλα και τη διαφήμιση - προώθηση αλλά ακομα και τα ιδια τα σαιτ των εταιρειων... το βλεπω και απο τον εαυτο μου αυτο: οταν θελω να δω ενα ρολοι μπαινω στο λογαριασμο της εταιρειας στο ινσταγκραμ και οχι στο σαιτ.. εκει θα αναζητησω μονο καποια πιο τεχνικη ειδικη πληροφορια.. επισης βλεπουμε πια οτι ειδικα το ινσταγκραμ εχουν παρει το ρολο και των παρουσιασεων νεων μοντελων πχ.speedy tuesday, ultraman.
Ισως πια ο μονος λογος που θα αντεξουν τα φορουμ να ειναι η διαπροσωπικη επαφη των μελων, η συζητηση μεταξυ τους και η ανταλλαγη αποψεων που γινεται.. αφου στα σοσιαλ μιντια ειναι ολα πιο επιφανειακα... μπαινουμε βλεπουμε μια φωτο σχολιαζουμε κανουμε λαικ και τελος.
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα θεωρείς ότι θα πρέπει και τα φόρουμ να δραστηριοποιηθούν πιο ενεργά στα σοσιαλ ή μήπως αυτό θα αλλοιώσει τον χαρακτήρα τους;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk