Επιμένω πως το δικό μου γραπτό ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν.. και όχι το αντίστροφοMegalos έγραψε:βλεπω οτι μαλλον συνεχιζεις να παραποιεις τα γραφομενα του καθενος . δεν ανεφερα να μην σχολιαζει καποιο μελος , ολα τα μελη σχολιαζουν αβιαστα .octenis έγραψε:Απαγορεύονται δλδ οι σχολιασμοί. Οκmarkosgr28 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα φιλε Κώστα.Megalos έγραψε:αγαπητε φιλε octenis
πραγματικα λυπαμαι για το ατοπο των σχολιων σου , που μου χαλασες και το νημα ...
το νημα αυτο το ανοιξα βαζοντας τις φωτογραφιες μου απο την προσκυνηματικη μου εκδρομη στους Αγιους Τοπους .
δεν το ανοιξα για να σχολιασουμε θρησκευτικους προβληματισμους . εξ αλλου το φορουμ δεν ασχολειται με αυτο το αντικειμενο ενδελεχως ωστε να χρειαζεται αυτο.
βεβαιως ειναι φορουμ ρολογιων -εξ αλλου υποθετω για αυτα γραφτηκες εδω και οχι για να αναφερεσαι σε θρησκειες κλπ .- οποτε δεν καταλαβα τι εννοεις οτι δεν ειδες κατι για ρολογια
και αποφασισες να σχολιασεις .
απειρα νηματα για ρολογια υπαρχουν στο φορουμ που γραφτηκες ωστε να αναφερθεις σε αυτα . και οχι στα ξαφνικα να θιξεις εστω ακροθιγως τις πεποιθησεις μελων του φορουμ.
για αυτο θα παρακαλεσω να σταματησει εδω και τωρα αυτη η συζητηση και να ποσταρεις -εφοσον επιθυμεις- σε θεματα ρολογιων .
λυπαμαι και παλι διοτι οπως σου αναφερθηκε στο φορουμ αυτο εχουμε αλληλοσεβασμο και ηρεμια ... και δεν επιτρεπω σε κανενα να το χαλασει αυτο
Αν έχω λάθος μπορούν οι διαχειριστές να σβήσουν και τα post μου και εμένα φυσικά
το οτι ομως εισαι λαθος στο νημα αυτο νομιζω οτι θα επρεπε ηδη να το εχεις καταλαβει . ( ειμαι ο διαχειριστης και αν θελεις να σβηστεις απο το φορουμ μπορεις να το πεις , δεν το
συνηθιζουμε να σβηνουμε ουτε ποστ ουτε μελη , αλλα να χρειαστει το κανω και αυτο )
Σε ότι αφορά αυτό που λες, εσύ έχεις τα γένια εσυ έχεις και τα χτένια