Αμα το σκεφτεσαι ετσι Αγγελε, τοχασες!!merlon έγραψε:Ευτυχώς ακόμα για γυναίκες δεν χρειάστηκε να δώσω πόσα >8Κ :) Τις πηδ@@ με σουβλάκι και ρετσίνα :).... Πάντως δε μετανιώνω για το hobby μου. Πόση χασούρα να έχω σε βάθος 20ετιας?? 5Κ??? Πες ότι πήγα ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία... Κανουμε καλή παρέα εδώ πέρα και κυριως φοράω τη ρολογαρα στο χέρι και καραγουσταρω!!!markosgr28 έγραψε:Ο πολύς κόσμος έτσι είναι. Έτσι είναι τα πάθη, όπως γράφει και ο φίλος Γιάννης. Εγώ θέλω να τα σκάω και στα 3 που αναφέρει, δυστυχώς.... Περαστικά (γενικώς )!ggli έγραψε:Μάλλον το δεύτερο φίλε .merlon έγραψε:Καλημέρα. Καθόμαι σήμερα σε ένα καφέ της γειτονιας και καθώς πίνω τον ζεστό καπουτσίνο μου (καθότι άρρωστος) παρατηρώ ως άρρωστακι τους καρπούς των περαστικών. Του fashion watch το κάγκελο. Ένα ωραίο ρόλοι από αυτά που εμείς εδώ εκθειαζουμε δεν έχω δει ακόμα. Και αναλαγιζομαι:είναι ο κόσμος κακογουστος ή εγώ πολύ μαλ@@@@ που έχω δώσει τόσα χρήματα γι αυτό το ωραίο χομπυ!!???
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι όμως τα πάθη , άλλοι τα σκάνε για αυτοκίνητα , άλλοι για ρολόγια , άλλοι σε γυναικες ,άλλοι δεν ξέρω κι εγώ σε τι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χομπι εννοω και τη χαρα που προσφερει!!
Εαν ηταν να σκεφτομαι ποσα χρηματα εχω χασει απο καμμια δεκαρια+ αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου, η απο τα εκατονταδες, μαλλον χιλιαδες μοντελακια ( τρενακια και αυτοκινητακια), θα επρεπε να παιρνω ψυχοφαρμακα.
Αντ’ αυτου, προτιμω αυτα να ειναι το φαρμακο μου!![emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk