captain έγραψε:Απλα ειναι ενα σχεδιαστικό τρικ .... Για να μεγαλώσει το ρολόι χωρις να αυξήσουν την διάσταση του ..... .!!!!
Δλδ τετραγωνίσανε τον κύκλο ....
Επισης υπερμεγέθηναν τα μάρκα της ώρας και τους δείκτες καθώς και τα γκαρντς της Κορώνας .....!!!!
Έπεσε πολυ αναβολικό και εγινε τούμπανο .....!!!!
Για την ρόλεξ ολα δικαιολογούνται και ολα συγχωρούνται .....!!!!
Ας το εκανε άλλη εταιρεία αυτο το τερατούργημα κι θα σας έλεγα εγω .....!!!!!
Μα ποσο αρμονικό και συμμετρικό ειναι το 16610 .... Ποσο κομψή κασα εχει ...!!!!!
Προσωπικά αισθανομαι πολυ τυχερός που εχω την παλιά κασα ..!!!!!
Ρε καπετάνιο πιο πολλά από όσα έχει ακούσει η ρόλεξ δεν πρόκειται να ακούσει άλλη εταιρεία , όπου κι αν δεις για τη ρόλεξ λένε , το ένα έτσι το άλλο γιουβέτσι .
Πολυ απλά για τις άλλες εταιρείες αν στραβώσεις δεν αγοράζεις , για την ρόλεξ όμως γουστάρεις και τρελαίνεσαι .
Άγγελε τελικά και εγώ εκεί κατέλληξα, με όχι ιδιαίτερα ορθολογική σκέψη αλλά το αποτέλεσμα μετράει...
Την Παρασκευή που μας πέρασε, δεν δούλευα και σηκώθηκα ορεξάτος, πήρα τον καφέ μου και αποφάσισα να πάω σε έναν Rolex Authorized Dealer να δώ κάτι που θέλω για έναν φίλο και παράλληλα να πάρω για μένα το ΒΒ, κοινώς να συνδιάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Μετά απο δοκιμή, φωτογραφίες και αρκετή συζήτηση με την πωλήτρια...εν τέλει αρνήθηκαν (εκ νέου, μιάς και τα ίδια είχαν κάνει τον Νοέμβριο με το DJ41 και το πήρα απ αλλού) να μου κάνουν κάποια αξιόλογη έκπτωση και ξενέρωσα...οπότε ο στόχος άλλαξε και πλέον θα δώ για σάμπ στο προσεχές μέλλον!
Υ.Γ. το BB πλέον παραμένει στα υπόψην μόνο για αγορά σαν μεταχειρισμένο αλλά αφού έρθει το sub, για να δώ πώς διαμορφώνεται το rotation και κατα πόσο θα φορεθεί
These users thanked the author spirosg75 for the post:
spirosg75 έγραψε:Άγγελε τελικά και εγώ εκεί κατέλληξα, με όχι ιδιαίτερα ορθολογική σκέψη αλλά το αποτέλεσμα μετράει...
Την Παρασκευή που μας πέρασε, δεν δούλευα και σηκώθηκα ορεξάτος, πήρα τον καφέ μου και αποφάσισα να πάω σε έναν Rolex Authorized Dealer να δώ κάτι που θέλω για έναν φίλο και παράλληλα να πάρω για μένα το ΒΒ, κοινώς να συνδιάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Μετά απο δοκιμή, φωτογραφίες και αρκετή συζήτηση με την πωλήτρια...εν τέλει αρνήθηκαν (εκ νέου, μιάς και τα ίδια είχαν κάνει τον Νοέμβριο με το DJ41 και το πήρα απ αλλού) να μου κάνουν κάποια αξιόλογη έκπτωση και ξενέρωσα...οπότε ο στόχος άλλαξε και πλέον θα δώ για σάμπ στο προσεχές μέλλον!
Υ.Γ. το BB πλέον παραμένει στα υπόψην μόνο για αγορά σαν μεταχειρισμένο αλλά αφού έρθει το sub, για να δώ πώς διαμορφώνεται το rotation και κατα πόσο θα φορεθεί
αρα Σπυρο για το ΒΒ πηγες αλλα τελικα στο Sub κατεληξες .. η κανω λαθος