Rolex Submariner Vs Breitling Navitimer + Tudor Black Bay
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5182 times
Re: Rolex Submariner Vs Breitling Navitimer + Tudor Black Ba
Προσωπικά ψήφισα sub, παρόλο που έχω το ΒΒ και το Navi είναι από τα πολύ αγαπημένα μου ρολόγια, που ποτέ δεν είχα.
Και ψήφισα με δεδομένο όχι τα συγκεκριμένα στη φωτο, αλλά οποιοδήποτε sub και οποιοδήποτε ΒΒ και Navi.
Και αυτό γιατί δεν θα έπαιρνα ποτε 24ωρο navi ή άλλο ρολόι και ΒΒ, ενώ το κόκκινο είναι ωραίο και ιδιαίτερο, θα προτιμούσα το μαύρο. Πάλι όμως sub, θα επέλεγα.
Αν ήταν μοναδικά ρολόγια σε μια συλλογή, μόνο τότε θα επέλεγα τα 2 αντί για το 1, αυτά που αναφέρω όμως, όχι αυτά του νήματος.
Και ψήφισα με δεδομένο όχι τα συγκεκριμένα στη φωτο, αλλά οποιοδήποτε sub και οποιοδήποτε ΒΒ και Navi.
Και αυτό γιατί δεν θα έπαιρνα ποτε 24ωρο navi ή άλλο ρολόι και ΒΒ, ενώ το κόκκινο είναι ωραίο και ιδιαίτερο, θα προτιμούσα το μαύρο. Πάλι όμως sub, θα επέλεγα.
Αν ήταν μοναδικά ρολόγια σε μια συλλογή, μόνο τότε θα επέλεγα τα 2 αντί για το 1, αυτά που αναφέρω όμως, όχι αυτά του νήματος.
- These users thanked the author markosgr28 for the post (total 2):
- gmaras (Σάβ Ιουν 23, 2018 8:25 pm) • Megalos (Σάβ Ιουν 23, 2018 9:27 pm)
- Rating: 15.38%
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40734 times
- Been thanked: 8905 times
εγω λοιπον σαν συλλεκτης , παροτι αρκετα ρολεξακιας , θα ψηφισω την δυαδα Navi +BB
- Rating: 7.69%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4413 times
- Επικοινωνία:
-
- Has thanked: 330 times
- Been thanked: 1027 times
Α ρε Μητσο τι σου ειπα ?????????
Μεταξυ Sub και Navi το Navi
Γιατι μου αρεσει πιο πολυ και ειναι κατι τελειως διαφορετικο οπτικα απο τα αλλα δυο.
ΥΓ Οι φιλοι που σου δανεισαν ρολοι σε κατεστρεψαν
Σταυρος
Μεταξυ Sub και Navi το Navi
Γιατι μου αρεσει πιο πολυ και ειναι κατι τελειως διαφορετικο οπτικα απο τα αλλα δυο.
ΥΓ Οι φιλοι που σου δανεισαν ρολοι σε κατεστρεψαν
Σταυρος
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 1129 times
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Παιδια εσεις που ψηφίζεται το ρόλεξ .... Θα μπορούσατε την συμβίωση με μονο ενα ρολόι .....;;;;;
Ειναι σχεδον αδύνατον ..... Τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο απο ολους τους ωρολόγοφίλους του κοσμου που δηλώνουν ... Οτι και να φορας ... Το καλύτερο ρολόι του κοσμου να ειναι .... Μετα απο λιγο καιρό θα το εχεις βαρεθεί .....!!!!
Για αυτο μην βιάζεστε να ψηφίσετε .... Είπαμε ενα ίσον κανενα ....
Για να βλέπω και αλλους φίλους να ψηφίζουν .....!!!!!
Ειναι σχεδον αδύνατον ..... Τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο απο ολους τους ωρολόγοφίλους του κοσμου που δηλώνουν ... Οτι και να φορας ... Το καλύτερο ρολόι του κοσμου να ειναι .... Μετα απο λιγο καιρό θα το εχεις βαρεθεί .....!!!!
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 1129 times
Το vs ειναι να την παλεψει καποιος με δυο ή με ενα και μονο ρολοι, δηλ το sub?? Τι ενα, τι δυο βρε καπτεν...Το ιδανικο για εμενα ειναι καμια δεκαρια ρολογια, αντε βαρια εικοσι, να μην ξεφυγουμε κιολας....
- These users thanked the author harolagoha for the post:
- Megalos (Κυρ Ιουν 24, 2018 12:52 pm)
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Ακριβώς αυτο Χάρη μου ..... Το Vs ειναι ενα γενικότερο διλημμα που υπάρχει και βασανιζει αρκετούς που ασχολούνται με το χόμπι ..... 1 - 2 και καλα ρολογια η 4-5 της μεσαίας κατηγορίας .....;;;;harolagoha έγραψε:Το vs ειναι να την παλεψει καποιος με δυο ή με ενα και μονο ρολοι, δηλ το sub?? Τι ενα, τι δυο βρε καπτεν...Το ιδανικο για εμενα ειναι καμια δεκαρια ρολογια, αντε βαρια εικοσι, να μην ξεφυγουμε κιολας....
Είτε το ενα είτε το αλλο ... Παντα κατι θα κερδίζεις και κατι χάνεις ...!!!!
Και αυτοι που ψηφίζουν ενα ρολόι και ρόλεξ αλλα θα πάρω και μια χελωνιτσα για το καλοκαιρι .... Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους .... Ειναι το ίδιο άρρωστοι με ολους μας ....
Προσωπικά δεν θα μπορουσα να συνυπάρξω με ενα και μονο ρολόι ....
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5182 times
Εγώ φίλε Δημήτρη το έγραψα. Αν ήταν το μοναδικό ρολόι, σε καμιά περίπτωση, θα πήγαινα για τα 2. Και τα 2 λίγα είναι βέβαιαcaptain έγραψε:Παιδια εσεις που ψηφίζεται το ρόλεξ .... Θα μπορούσατε την συμβίωση με μονο ενα ρολόι .....;;;;;
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2648 times
Αυτο ακριβως.. τι 1 και 2 ρολογια παιδια;; εγω θελω τουλαχιστον 20!!captain έγραψε:Ακριβώς αυτο Χάρη μου ..... Το Vs ειναι ενα γενικότερο διλημμα που υπάρχει και βαςανιζει Αρκετούς που ασχολούνται με το χόμπι ..... 1 - 2 και καλα ρολογια η 4-5 της μεσαίας κατηγορίας .....;;;;harolagoha έγραψε:Το vs ειναι να την παλεψει καποιος με δυο ή με ενα και μονο ρολοι, δηλ το sub?? Τι ενα, τι δυο βρε καπτεν...Το ιδανικο για εμενα ειναι καμια δεκαρια ρολογια, αντε βαρια εικοσι, να μην ξεφυγουμε κιολας....
Είτε το ενα είτε το αλλο ... Παντα κατι θα κερδίζεις και κατι χάνεις ...!!!!
Και αυτοι που ψηφίζουν ενα ρολόι και ρόλεξ αλλα θα πάρω και μια χελωνιτσα για το καλοκαιρι .... Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους .... Ειναι το ίδιο άρρωστοι με ολους μας ....
Προσωπικά δεν θα μπορουσα να συνυπάρξω με ενα και μονο ρολόι ....
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- These users thanked the author giannistissot for the post:
- Megalos (Κυρ Ιουν 24, 2018 12:54 pm)