Φορώντας σήμερα το πρωί το καλοκαιρινό μου πορτοκαλί rubber, είπα να ανοίξω αυτό το λημα. Καλόκαιρινο ρολοι λοιπόν. Για μένα το καλοκαιρινό ρολοι πρέπει να είναι σχετικά φθηνό, να έχει χάρουμενα χρώματα για να ξεφεύγουμε από τη μαυρίλα του χειμώνα και φυσικά να είναι υδατοστεγανο λόγω θάλασσας. Πάμε λοιπόν!! Ρίχνω το βαρύ καλοκαιρινο μου χαρτί το squale μου με μπλε dial και πορτοκαλί rubber. Θα ακολουθήσουν και θαλάσσιες φωτογραφίες γιατί το λουρακι ηρθε προχθές από την χώρα του Ρόναλντο και ακόμα δεν πήγα παραλία!! Και πριν τα παιδιά του seiko club με πυροβολησουν και μου πουν ότι το καλοκαίρι τα ρολεξ σας τα τρωνε τα σκοτάδια να ενημερώσω ότι τα έχω πάει όλα στη θάλασσα εκτως το batman.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author merlon for the post (total 2):
Καλοκαιρινό ρολόι είναι αυτό που φοράς , ευχαριστιέσαι και γουστάρεις από βόλτα μέχρι θάλασσα , φθηνό ακριβό δεν παίζει ρόλο , υδατοστεγανο να είναι και βουρ για παραλία
Φετος το καλοκαιρι αυτο το τριο θα αποτελεσει τον καταδυτικο μου εξοπλισμο γαι τις θαλασσιες εξορμησεις μου και τις αθλητικες μου δραστηριοτητες... Με εξαιρεση το σουμο που το χαιρεται ο κουμπαρος μου, μεχρι να αποφασισω αν θα παραμεινει στο ροστερ...
Αλλαγη του σουμο θα ειναι το gshock!
These users thanked the author gmaras for the post (total 5):