Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ....!!!!
Θα ήθελα να εξηγηθώ λιγάκη .....
Ο σκοπός αυτου του θέματος δεν ειναι να βάζω εγω τις φωτο μου και να μου απαντάτε εσεις δηλώνοντας τον θαυμασμό σας .....!!!
Ο σκοπός και η πρόθεση μου ειναι οι φωτο μου να ερεθίζουν και να προκαλούν την σκέψη σας με σκοπό να υπάρχει μια δημιουργική στην συνεχεια κουβέντα ....!!!!
Για αυτο και οι περισσότερες φωτο εχουν λεπτομέρειες με κοντινες λείψεις απο γωνιές που δεν βλεπουμε συνήθως σε ρολογια στο δυκτιο ....!!!!
Παράδειγμα .... Κάσες καντράν δείκτες μπρασελε κλπ .....!!!! Μπορεις να διάκρινεις την ποιότητα το φινίρισμα τα υλικά κατασκευής και πολλα αλλα ....!!!!
Η πχ η εικονα και η παρουσία ρολογιών εξω σε ανοιχτούς χωρους σε συνθήκες έντονου φωτισμού και σε κλειστούς χώρους με λιγο φωτισμό και το πως δείχνουν αντίστοιχα τα χρώματα τους σε αυτές τις συνθήκες ....
Επισης συγκριτικές λήψεις με δυο και τρία ρολογια ίδιας αξίας και κατηγορίας διπλα διπλα .... Για να βλεπουμε τις διάφορες μεταξύ τους ...!!!!
Πιστευω ετσι βοηθάω με κάποιον τροπο κάποιον φιλο απο εδω μεσα να απόκτησει μια εικονα και μια γνώμη για τα ρολογια που τον ενδιαφέρουν ...!!!
Σας ευχαριστω .....
Και συνεχίζουμε λοιπών .....