καλοφορετοgmaras έγραψε:Καλησπερα λοιπον!!!
Για πεεε εντυπωσεις
Κωστα σε ευχαριστω πολυ!Megalos έγραψε:το ειπα λοιπον και αλλου .... ρολοι για πολλες φωτογραφιες Γιωργη μου ...καλοριζικο και παλιgmaras έγραψε:Καλησπερα λοιπον!!!
Kostis έγραψε:καλοφορετοgmaras έγραψε:Καλησπερα λοιπον!!!
Για πεεε εντυπωσεις
Λοιπον παιδια, τα λογια ειναι περιττα!GREDA έγραψε:Όντως,για πες?!!!
GREDA έγραψε:Να σαι καλά φίλε! Και μια απογευματινή αλλαγή!gmaras έγραψε:Πολυ ωραιο σεταρισμα ως συνηθως!GREDA έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!
Τι θα γινει ρε φιλε;; τεστ ορασης στα χρωματα μας κανεις;; ουτε οφθαλμιατρος να σουν....GREDA έγραψε:Όντως,για πες?!!!
Καλημέρα Γρήγορη ..... Καλη Κυριακη κ σε εσενα ...!!!!GREDA έγραψε:Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!!!
Καλημερεεεςgmaras έγραψε:Kostis έγραψε:καλοφορετοgmaras έγραψε:Καλησπερα λοιπον!!!
Για πεεε εντυπωσειςΛοιπον παιδια, τα λογια ειναι περιττα!GREDA έγραψε:Όντως,για πες?!!!
Ειναι ρολοι "must have" για εναν συλλεκτη!
Δε με νοιαζει που ειναι κουρδιστο! Δε με νοιαζει που εχει 50m υδατοστεγανοτητα...
Ειναι ΡΟΛΟΓΑΡΑ! Και το καταλαβαινεις μονο οταν το φορας!
Ειναι το σημα κατατεθεν μια ιστορικοτατης εταιρειας στο χωρο της ωρολογοποιιας!
Ταιριαζει με οτι και να το βαλεις...
Τι αλλο να χρειαζεται κανεις απο ενα ρολοι?
Καμια φορα σκεφτομαι πως εκανα μ@μακια που το δωσα, θα μπορουσα να το μετατρεψω σε διαμαντακι με την βοηθεια του Κοσμα... Να το χαίρεσαι φιλος!!merlon έγραψε:Το Βοστοκακι σου Χάρη!!harolagoha έγραψε:Ετσι, τωρα που εγινες γηινος μπορουμε να μιλησουμε ανθρωπινα...merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk