Το Βοστοκακι σου Χάρη!!harolagoha έγραψε:Ετσι, τωρα που εγινες γηινος μπορουμε να μιλησουμε ανθρωπινα...merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Βοστοκακι σου Χάρη!!harolagoha έγραψε:Ετσι, τωρα που εγινες γηινος μπορουμε να μιλησουμε ανθρωπινα...merlon έγραψε:
ναι ... ναι ... που χαθηκες Παναγιωτηcaptain έγραψε:Παναγιώτη σε χάσαμε τελευταία ..... Καλός μας ξαναγύρισες ....ppana έγραψε:
Και ένα μαύρο
Sent from my iPhone using Tapatalk
απιθανο lume .... μου αρεσει πολυrokman έγραψε:Να σου κάνω την χάρη...Megalos έγραψε:θα μου αρεσε πολυ να δω μια νυχτερινηrokman έγραψε:Ναι Κώστα είναι το 2503.52.Megalos έγραψε:πολυ ομορφο ... το παλιο railmaster ειναι ??rokman έγραψε:Καλημέρες με νέα αγάπη που ζαχαρωνω χρονια
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
39.2 mm
Λες και ήθελα πολύ σπρώξιμο
να το φερεις αυριο Σπυροgerogian έγραψε:
το ειπα λοιπον και αλλου .... ρολοι για πολλες φωτογραφιες Γιωργη μου ...καλοριζικο και παλιgmaras έγραψε:Καλησπερα λοιπον!!!
Βασιλη αναμενουμε με ενδιαφερονArgo98 έγραψε:Από προχθές με αυτό ,για το οποίο θα πω κάποια πραγματάκια με την πρώτη ευκαιρία στο θέμα της breitling!
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα προσέθετα και το ga500 και το ga700 που περιμένω το camouflage , τα αγαπημένα μου είναι τα τετράγωνα αλλά μετά το 5000 και το 5610 νομίζω έχω κλείσει με εξαίρεση το gw5510 που το γλυκοκοιταωmarkosgr28 έγραψε:Έλα ντε! Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τα GA 110 και τα GA 100 και μου αρέσουν αρκετά μοντέλα, παρά το μέγεθος τους, για αυτό το χτύπησα αυτό, παρόλο που λογικα δε θα το έκανα, λόγω μεγέθους.ggli έγραψε:Γεια σου μάρκο , είναι τόσες πολλές οι παραλλαγές , ποιο να πρώτο διαλέξεις .markosgr28 έγραψε:Το ξαδελφακι του σε χαιρεταει.ggli έγραψε:
Καλοφορετο με υγεια φιλε Γιαννη
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σαι καλά φίλε! Και μια απογευματινή αλλαγή!gmaras έγραψε:Πολυ ωραιο σεταρισμα ως συνηθως!GREDA έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!