Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
nick10 έγραψε:Επισκέφτηκα και εγώ την έκθεση, χθες, είδα τα πολλά και υπέροχα ρολόγια και δοκίμασα καναδυο Αν και μικρή έκθεση, όπως είπε ο Αντώνης, ήταν εξαιρετική, πέρασα πολύ καλά, αν και δυστυχώς πήγα μόνος.
Φτάνοντας στο Νιάρχος:
Χαζεύοντας τις βιτρίνες:
Δοκίμασα και μερικά ρολόγια όπως το Ulysee Nardin Freak:
το limited edition IWC που δοκίμασε και ο Γιάννης:
και αυτό το ωραίο Cartier Ballon Bleu:
Χαζεύοντας τη θέα από τη κορυφή:
Αυτές ήταν οι φωτογραφίες μου από την έκθεση, αν ξέχασα να φωτογραφήσω κάτι συγχωρήστε με Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και εύχομαι να καταφέρει ο κ. Στήκας να ξανακάνει και του χρόνου μια τέτοια έκθεση
Το Omega φαντάζομαι δε στο έδωσαν δώρο απο την έκθεση έτσι?
Κρίμα που ο υψηλός φόρτος εργασίας μου πρόσθεσε τόση σωματική κούραση που δεν άντεχα ούτε να συνδέομαι στο forum προκειμένου να συντονιστώ μαζί σας και να έρθω να απολαύσω τη παρέα και την έκθεση.
Καλώς ή κακώς είναι μια τακτική που εφαρμόζει ως αμυντικό μηχανισμό -αυτοβούλως- το μυαλό και το σώμα μου, καθώς αν επιτρέψω να συνδεθώ στο forum αρχίζω να ξενυχτάω και έτσι δεν ξεκουράζομαι πράγμα απαραίτητο προκειμένου να ανταπεξέρχομαι στο ρόλο του πατέρα και του επαγγελματία.
Ως συνήθως, σιγά-σιγά θα ξαναβρώ τα βήματα μου μεταξύ των διαλλειμάτων που συμβαίνουν ως αναγκαίο κακό.
These users thanked the author STF for the post (total 2):