harolagoha έγραψε:Εγω αριανος ειμαι, και μαζι και με αλλους αριανους ειδαμε χθες το ματς...Οι περισσοτεροι ηθελαν να χασει ο Παοκ για ευνοητους λογους, εγω για εναν ανεξηγητο λογο πανηγυρισα τα δυο γκολ περισσοτερο και απο παοκτση της θυρας 4...Γιατι?? Επειδη εδειξε παθος, επαιξε μπαλαρα και μειναμε ολη η παρεα με το στομα ανοιχτο..
Ο Παοκ μπηκε για να κερδισει και το πηρε επαξια, η αεκ ηταν φοβισμενη στα χαμενα..
Οσο και αν δεν θελω να το πω, ο Παοκ αξιζε και το πρωταθλημα, ακομα και οι Αριανοι το λενε, φαντασου...Σπυρο μου σε υπερσυμπαθω τα μαλα και σεβομαι την καθε αποψη σου, αλλα θα διαφωνησω εδω μαζι σου, ο Παοκ ηταν καλυτερος συνολικα στο πρωταθλημα και χαθηκε το ο τιτλος στα γραμματα..Οπως και να χει ομως η Αεκ εκανε προοδο και βρεθηκε σε συντομο χρονικο διαστημα (βλεπε Αρη
) στην κορυφη..
Χαρη μου, σ ευχαριστω , το ξερεις οτι ειναι αμοιβαια τα αισθηματα!!!
Συμφωνω απολυτα, το ειπα αλλωστε απο την πρωτη στγμη, οτι απολυτα δικαια πηρε το κυπελο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δεν κατεβηκε ποτε στον χθεσινο αγωνα!!
Αν σου πω ποσοι Ολυμπιακοι, Παναθηναικοι, σκομα και Αριανοι (ναι, εχω και τετοιους φιλους στην Αθηνα!!
) υποστηριζουν ακριβως το αντιθετο, οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη, μαλλον δεν θα βγαλουμε ακρη.
Γιατι για το αν ηταν δικαια η πρωταθλητρια, νομιζω οτι δεν μπορει να υπαρχει αντιρρηση, γνωμη μου παντα και κοινη λογικη.
Αλλα αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ειναι ο καταλληλος χωρος και χρονος.
Ο Αγγελος απλα μαγικος!!!!
ROLEX 372 !!
Sent from my iPhone using Tapatalk