Ειναι φοβερο ρολοι το ατιμοοο...!merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι φοβερο ρολοι το ατιμοοο...!merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό με ησυχάζει λιγάκι... ότι έχω χρόνο χεχεχεpugman έγραψε:Μην προβληματίζεσαι Δημήτρη κ μη σε αγχώνουν τα φόρα κ οι επιρροές τους. Ζούμε σε δύσκολες εποχές κ αυτή μας η ασχολία είναι πολυτέλεια. Όλα στην ώρα τους... έχεις χρόνο..._batman_ έγραψε:Μάρκο δίκιο έχουν τα παιδιά!!! Εγώ είμαι με τρία ρολογια... με το ζόρι προσπαθώ να μαζέψω αλλά τίποτα... Κοίτα να τα χαρείς!!
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Για σένα είναι η ζωή καπετάνιε!
captain έγραψε:spirosg75 έγραψε:
Για σένα είναι η ζωή καπετάνιε!
Η φτωχια θελει καλοπέραση φιλε Σπύρο ......1 εκατομμύριο Έλληνες ζούνε με χαπάκια της ευτυχίας να την βγάλουν καθαρή στην κρίση ...... !!!!
Όποτε μικρές καθημερινές απολαύσεις όπως μπανακια και αραλίκι στην παραλία .... Καφεδάκια με φίλους .... Καμία βολτα .... .... Γιατι τα πραγματα δεν πάνε καλά ....
Παντός ειναι ωραια η αίσθηση οταν ο κόσμος παει για δουλειά στις 08:00βμποτιλιαρισμενος στους δρόμους .... Εσυ να ρίχνεις τις απλωτές σου στην θαλαςςα ..... Και μετα καφεδακι στην παραλια .....!!!!!
... οταν ο κόσμος κοιμάται το βραδυ εσυ εισαι στις βάρδια ολη την νύχτα ....
Αψογος φιλε Δημήτρη.captain έγραψε:
Η φτωχια θελει καλοπέραση φιλε Σπύρο ......1 εκατομμύριο Έλληνες ζούνε με χαπάκια της ευτυχίας να την βγάλουν καθαρή στην κρίση ...... !!!!
Όποτε μικρές καθημερινές απολαύσεις όπως μπανακια και αραλίκι στην παραλία .... Καφεδάκια με φίλους .... Καμία βολτα .... .... Γιατι τα πραγματα δεν πάνε καλά ....
Παντός ειναι ωραια η αίσθηση οταν ο κόσμος παει για δουλειά στις 08:00βμποτιλιαρισμενος στους δρόμους .... Εσυ να ρίχνεις τις απλωτές σου στην θαλαςςα ..... Και μετα καφεδακι στην παραλια .....!!!!!
... οταν ο κόσμος κοιμάται το βραδυ εσυ εισαι στις βάρδια ολη την νύχτα ....