Χοντρή κάσα. Flat κρύσταλλο. Ουσιαστικά ένα 1000Τ η 1200Τ ( με HEV)

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ
Τι εννοείς λόγω χελώνας δεν είχες διαβάσει τίποτα?_batman_ έγραψε:Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Όταν το πρώτο είχα δει νόμιζα ότι ήταν κάποια αντιγραφή της χελώνας της σεικο εννοώ... και στα ελληνικά φόρα δεν ακούγεται οπότε είχα μεσάνυχτα, από την μέρα που μιλήσαμε το βράδυ και μετά ερωτεύτηκα doxa...Elio5 έγραψε:Τι εννοείς λόγω χελώνας δεν είχες διαβάσει τίποτα?_batman_ έγραψε:Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ
Πάντως Δημήτρη η κάσα του 6309/χελωνας είναι κατ' εμέ ακόμη πιο εντυπωσιακή από του Ντοξα._batman_ έγραψε:Όταν το πρώτο είχα δει νόμιζα ότι ήταν κάποια αντιγραφή της χελώνας της σεικο εννοώ... και στα ελληνικά φόρα δεν ακούγεται οπότε είχα μεσάνυχτα, από την μέρα που μιλήσαμε το βράδυ και μετά ερωτεύτηκα doxa...Elio5 έγραψε:Τι εννοείς λόγω χελώνας δεν είχες διαβάσει τίποτα?_batman_ έγραψε:Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ
Γιώργο τι να συγχωρέσω? Πλακα κάνεις?
Θα συμφωνήσω λόγω κορωνας στο 4 δείχνει πιο αρμονικόElio5 έγραψε:Πάντως Δημήτρη η κάσα του 6309/χελωνας είναι κατ' εμέ ακόμη πιο εντυπωσιακή από του Ντοξα._batman_ έγραψε:Όταν το πρώτο είχα δει νόμιζα ότι ήταν κάποια αντιγραφή της χελώνας της σεικο εννοώ... και στα ελληνικά φόρα δεν ακούγεται οπότε είχα μεσάνυχτα, από την μέρα που μιλήσαμε το βράδυ και μετά ερωτεύτηκα doxa...Elio5 έγραψε:Τι εννοείς λόγω χελώνας δεν είχες διαβάσει τίποτα?_batman_ έγραψε:Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ
Δεν είναι μόνο αυτό._batman_ έγραψε:Θα συμφωνήσω λόγω κορωνας στο 4 δείχνει πιο αρμονικόElio5 έγραψε:Πάντως Δημήτρη η κάσα του 6309/χελωνας είναι κατ' εμέ ακόμη πιο εντυπωσιακή από του Ντοξα._batman_ έγραψε:Όταν το πρώτο είχα δει νόμιζα ότι ήταν κάποια αντιγραφή της χελώνας της σεικο εννοώ... και στα ελληνικά φόρα δεν ακούγεται οπότε είχα μεσάνυχτα, από την μέρα που μιλήσαμε το βράδυ και μετά ερωτεύτηκα doxa...Elio5 έγραψε:Τι εννοείς λόγω χελώνας δεν είχες διαβάσει τίποτα?_batman_ έγραψε:Φίλε πραγματικά στο θέμα doxa μου άνοιξες τα μάτια!! Λόγω χελώνας δεν είχα διαβάσει τίποτα!! Τρομερά ρολογια!!Elio5 έγραψε:Σαν και αυτό φορούσε ο Κουστω. 300Τ