Το "πόσο πιο κάτω" στο ποστ σου που παρέθεσα σε ποιον απευθύνεται; Στο forum σαν σύνολο ή σε αυτούς που κατηγορείς ότι έχουν "ποδοσφαιρική λογική στα ρολόγια"; Αν αυτό δεν είναι αντιπαράθεση επί προσωπικού τότε ποια είναι; Στο θέμα της Breitling δεν έκανες σχόλια "επι προσωπικού" όντως, αλλά ανέβηκαν οι τόνοι χωρίς λόγο. Μην εκλαμβάνεις ως απουσία μου, το ότι επέλεξα να μην επέμβω στη συζήτηση. Ίσως αυτό ήταν λάθος....Svl έγραψε: Σε εμένα, αυτή τη σύσταση;
Ποιά αντιπαράθεση "επί προσωπικού" είδες να έχω κάνει εγώ; και πότε διαπίστωσες να ανεβάζω τον τόνο;
Θέλεις, αντίθετα, να σου δείξω 4-5 πρόσφατα ποστ που ξεκάθαρα στρέφονται προσωπικά εναντίον μου και σε όλες τις περιπτώσεις σιώπησα;
Από τα οποία κάποια είναι προσβλητικότατα, αν και εγω προηγουμένως απλά είχα εκφράσει απόψεις;
Που ήσουν αλήθεια εσύ, ως mod;
Ο Μάρκος είναι ο μόνος που παρεμβαίνει.
Πάντοτε αυθόρμητα και αυτόβουλα!
Ως προς την παραπάνω σύσταση θα πρέπει να αποσυρθεί ή αλλιώς, διορθωθεί/τροποποιηθεί.
Δεν την δέχομαι!
Τέλος αυτή η σύσταση απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο σε σένα,δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις επί προσωπικού ούτε να ανεβαίνουν οι τόνοι σε μια συζήτηση.