Λοιπόν όπως είπα και χθες,ξεκίνησα το λύσιμο μιας ρέπλικας με ΕΤΑ 2836-2 την οποία την αγόρασα γιαυτόν ακριβώς τον σκοπό και επίσης για να εξασκηθώ στο luming του καντράν και των δεικτών.Επί της ευκαιρίας να πω ότι πρόκειται για ένα αντίγραφο του explorer II και 2 εκτός από το απαίσιο dial να επισημάνω ότι το GMT hand σε αντίθεση με το αυθεντικό βρίσκεται κάτω από τον δείκτη της ώρας, η στεφάνη είναι χάλια,μοιάζει με τσίγκο,η laser etched κορώνα στο κρύσταλλο στο 6 είναι τεράστια,παντελής έλλειψη lume,η μεγέθυνση είναι πολύ μεγάλη και η ημερομηνία φαίνεται τεράστια και τέλος στο αντίγραφο υπάρχει η δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης της ημερομηνίας σε αντίθεση με το αυθεντικό όπου φυσικά αυτό δεν γίνεται!!!Αυτές τις παρατηρήσεις τις αναφέρω ενημερωτικά για τους φίλους που ενδιαφέρονται να μάθουν κάποια πράγματα επιπλέον για τις διαφορές του αυθεντικού ΕΧP II με το αντίγραφο.
Τώρα όσο αφορά το λύσιμο...
Όλα πήγαν καλά αλλά...μάλλον χάλασα το λεγόμενο keyless works και η κορώνα δεν μπαίνει στο σημείο κουρδίσματος του ρολογιού
Αλλά αφού έχω σκοπό να τον λύσω θεωρώ πως το κακό είναι μικρό,κάπου στον διαδυκτιακό τόπο της ΕΤΑ θα υπάρχει
εγχειρίδιο τεχνικό υποθέτω,θα με απασχολήσει στο δέσιμο
On to the pics now αν και οι φωτογραφικές μου ικανότητες είναι για κλάμματα,θα προσπαθήσω αργότερα όταν
θα έχω προχωρήσει το λύσιμο να τραβήξω καλύτερες.
Είχα τραβήξει αρκετές βήμα βήμα αλλά όλες βγήκαν είτε κουνημένες είτε αστραφτερές από το φλας
Περισσότερα σε λίγες μέρες που θα συνεχίσω το λύσιμο αφού βρώ την ψυχική δύναμη να το κάνω γιατί
να πω την αλήθεια παιδιά ακόμη και ο απλός ΕΤΑ είναι όμορφος πανάθεμα τον.
Ίσως θα έπρεπε να παραγγείλω κινέζικο DG από το COUSINSUK.COM
http://www.cousinsuk.com/
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours