Ξέρεις κάτι ;;;;_batman_ έγραψε:Τελικό βλέπω Παναθηναϊκός Φενέρ εγώ
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξέρεις κάτι ;;;;_batman_ έγραψε:Τελικό βλέπω Παναθηναϊκός Φενέρ εγώ
Συμφωνώ , αλλά έχει ακόμη πολυ δρόμο , επίσης μη ξεχνάς ότι οι αγαπημένες ομάδες της Ευρωλίγκας δεν περιλαμβάνουν τον ΠΑΟ , εύχομαι να περάσουμε κόντρα σε όλα._batman_ έγραψε:Όχι απλά έτσι πιστεύω βάση αυτά που έχω δει
Εύχομαι να διαψευστώ , αλλά δε νομίζω η Ευρωλίγκα να αφήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει ως εκεί .gerogian έγραψε:Δεν νομιζω οτι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες, αλλα θα ηθελα να δω τελικο με Παναθηναικο - Φενερ.
Ομπραντοβιτς κοντρα στην ομαδα του.
Συναρπαστικος τελικος θα ηταν.
φαινεται οτι ειχες δικαιο Γιαννη και δεν τα καταφεραμε σημεραggli έγραψε:Συμφωνώ , αλλά έχει ακόμη πολυ δρόμο , επίσης μη ξεχνάς ότι οι αγαπημένες ομάδες της Ευρωλίγκας δεν περιλαμβάνουν τον ΠΑΟ , εύχομαι να περάσουμε κόντρα σε όλα._batman_ έγραψε:Όχι απλά έτσι πιστεύω βάση αυτά που έχω δει
Ανεξάρτητα με το παρασκήνιο , η ομάδα είναι πολυ νέα ακόμα, παρουσιάζει όλες τις κλασικές παιδικές ασθένειες , αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει , αλλά χθες φάνηκε η διαφορά εμπειρίαςMegalos έγραψε:φαινεται οτι ειχες δικαιο Γιαννη και δεν τα καταφεραμε σημεραggli έγραψε:Συμφωνώ , αλλά έχει ακόμη πολυ δρόμο , επίσης μη ξεχνάς ότι οι αγαπημένες ομάδες της Ευρωλίγκας δεν περιλαμβάνουν τον ΠΑΟ , εύχομαι να περάσουμε κόντρα σε όλα._batman_ έγραψε:Όχι απλά έτσι πιστεύω βάση αυτά που έχω δει