Εχω πολλά ρολόγια
Εχω πολλά ρολόγια
Γεια σας! είμαι νέο μέλος και ονομάζομαι Κώστας. Εχω μια απορία.. αν υπάρχει κι άλλος με τα ίδια μυαλά με εμένα. Ψάχνωντας το τέλειο ψηφιακό ρολόι μιας και μου αρέσουν τα ψηφιακά, έχω ένα
CASIO G-SHOCK G-7700,
CASIO H212,
CASIO DATA BANK 150,
WIFI FINDER WATCH,
SEIKO CHRONOGRAPH,
JAGA
κλπ. Τα βλέπω τα αγοράζω και μετά θέλω κάτι καλύτερο γιατί ξέρω πως σίγουρα θα υπάρχει με αποτέλεσμα να έχω ένα συρτάρι γεμάτο ρολόγια. Και λεφτά πεταμένα. Και θα ήθελα να ήξερα, υπάρχει κι άλλος με τα ίδια μυαλά με εμένα;;; ρωτάω γιατί τυχαία χτες άκουσα μια συζήτηση σε μια καφετέρια απο κάποιον που έλεγε ότι έχει όλη την σειρά της CASIO G SHOCK σύνολο 34 ρολόγια και κάθε νέο που βγαίνει το αγοράζει.. τότε κατάλαβα ότι δεν είμαι παλαβός και ότι υπάρχουν κι άλλοι με τό ίδιο πάθος.
CASIO G-SHOCK G-7700,
CASIO H212,
CASIO DATA BANK 150,
WIFI FINDER WATCH,
SEIKO CHRONOGRAPH,
JAGA
κλπ. Τα βλέπω τα αγοράζω και μετά θέλω κάτι καλύτερο γιατί ξέρω πως σίγουρα θα υπάρχει με αποτέλεσμα να έχω ένα συρτάρι γεμάτο ρολόγια. Και λεφτά πεταμένα. Και θα ήθελα να ήξερα, υπάρχει κι άλλος με τα ίδια μυαλά με εμένα;;; ρωτάω γιατί τυχαία χτες άκουσα μια συζήτηση σε μια καφετέρια απο κάποιον που έλεγε ότι έχει όλη την σειρά της CASIO G SHOCK σύνολο 34 ρολόγια και κάθε νέο που βγαίνει το αγοράζει.. τότε κατάλαβα ότι δεν είμαι παλαβός και ότι υπάρχουν κι άλλοι με τό ίδιο πάθος.
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Re: Εχω πολλά ρολόγια
Φίλε υπάρχουνε πολλί λάτρεις του ρολογιού αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ όπως και εγώ παίρνουμε από διάφορες μάρκες και όχι μόνο από μια....!!!!!
Καλως ήρθες στο φόρουμ, καλά ποστ ευχομαι να σε βλέπουμε συχνά και να μας βάλεις και φώτο από τα ρολόγια σου....!!!
Καλως ήρθες στο φόρουμ, καλά ποστ ευχομαι να σε βλέπουμε συχνά και να μας βάλεις και φώτο από τα ρολόγια σου....!!!
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
AN EXEI 34 g-shock ειναι ακομα στην αρχη και εχει χασει πολλα μοντελα !!!
δηλαδη τι να πουμε και εμεις που σε ενα χρονο αγορασαμε 7-8 ρολογια?
καλως ηρθες
δηλαδη τι να πουμε και εμεις που σε ενα χρονο αγορασαμε 7-8 ρολογια?
καλως ηρθες
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Καλωσορισες Κωστα!
Το τελειο ψηφιακο ρολοι βασει ποιων κριτηριων?Δεν ειναι ευκολο να βρεθει το τελειο,αλλα πες μας τι ψαχνεις περισσοτερο για να ριξουμε ιδεες!
Το τελειο ψηφιακο ρολοι βασει ποιων κριτηριων?Δεν ειναι ευκολο να βρεθει το τελειο,αλλα πες μας τι ψαχνεις περισσοτερο για να ριξουμε ιδεες!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Αγαπητέ Κώστα
η εταιρεία Harry Winston σκέφτηκε να σε βγάλει από το πρόβλημα.
Το ρολόι της φωτογραφίας, μοιάζει με ψηφιακό, αλλά δεν είναι!
Είναι ένα αριστούργημα της μηχανικής.
Θα σε βγάλει και από τη σκέψη ότι δεν έχεις το καλύτερο, αλλά και στοιχίζει όσο περίπου 300 g-shock, οπότε δεν θα σου μείνουν χρήματα για να αγοράσεις άλλα!...
Φιλικά
Κωστής
η εταιρεία Harry Winston σκέφτηκε να σε βγάλει από το πρόβλημα.
Το ρολόι της φωτογραφίας, μοιάζει με ψηφιακό, αλλά δεν είναι!
Είναι ένα αριστούργημα της μηχανικής.
Θα σε βγάλει και από τη σκέψη ότι δεν έχεις το καλύτερο, αλλά και στοιχίζει όσο περίπου 300 g-shock, οπότε δεν θα σου μείνουν χρήματα για να αγοράσεις άλλα!...
Φιλικά
Κωστής
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Ωραιος ο Κωστης,το ''καθαρισε'' απο νωρις το τοπικ
Και το De Grisogono meccanico ειναι ωραιο ρολοι με ψηφιακες ενδειξεις!
Και το De Grisogono meccanico ειναι ωραιο ρολοι με ψηφιακες ενδειξεις!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Λοιπόν, πήρα ένα
databank 150
αλλά ενώ έχει τα πάντα επάνω δεν είναι αδιάβροχο. Μετά πήρα δύο G-SHOCK το
D-5600
και το
G-7700
αλλά σε αυτή την σειρά το alarm δεν χτυπάει δυνατά μην πω ότι δεν ακούγεται κιόλας και χτυπάει μόνο για.. 10 δευτερόλεπτα. Αν το βάλω για υπενθύμιση πως θα το ακούσω;; Μετά είδα σε έναν φίλο μου ένα JAGA ψηφιακό των 25 ευρώ! και το alarm ακουγόταν πολύ δυνατά και για 30 δευτερόλεπτα. Είχε και ωραίο μπλε φωτισμό. Πήρα και ένα τέτοιο, αλλά είναι πολύ φτηνή κατασκευή. Αφού όταν άλλαξα μπαταρία μετά δεν έπιαναν οι βίδες! έτσι κάπως ξεκίνησα και απόκτησα πολλά.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ..
ένα ψηφιακό γερό με μπλε φωτισμό και να ακούγεται το alarm.
databank 150
αλλά ενώ έχει τα πάντα επάνω δεν είναι αδιάβροχο. Μετά πήρα δύο G-SHOCK το
D-5600
και το
G-7700
αλλά σε αυτή την σειρά το alarm δεν χτυπάει δυνατά μην πω ότι δεν ακούγεται κιόλας και χτυπάει μόνο για.. 10 δευτερόλεπτα. Αν το βάλω για υπενθύμιση πως θα το ακούσω;; Μετά είδα σε έναν φίλο μου ένα JAGA ψηφιακό των 25 ευρώ! και το alarm ακουγόταν πολύ δυνατά και για 30 δευτερόλεπτα. Είχε και ωραίο μπλε φωτισμό. Πήρα και ένα τέτοιο, αλλά είναι πολύ φτηνή κατασκευή. Αφού όταν άλλαξα μπαταρία μετά δεν έπιαναν οι βίδες! έτσι κάπως ξεκίνησα και απόκτησα πολλά.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ..
ένα ψηφιακό γερό με μπλε φωτισμό και να ακούγεται το alarm.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8742 times
φιλε Κωστα καλοσωρησες στο φορουμ..
και να χαιρεσαι την συλλογη σου..
ο Κωστης και ο Θοδωρης σου εκαναν ωραιες προτασεις ..
σκεψου οτι ειναι καιρος να το γυρισεις στα μηχανικα ρολογια οπου θα δεις την διαφορετικη
αισθηση που θα εχεις για τα ρολογια .. αλλα και την νεα ''τρελλα'' που θα σε πιασει να εχεις
πολλα ρολογια -μηχανικα
και να χαιρεσαι την συλλογη σου..
ο Κωστης και ο Θοδωρης σου εκαναν ωραιες προτασεις ..
σκεψου οτι ειναι καιρος να το γυρισεις στα μηχανικα ρολογια οπου θα δεις την διαφορετικη
αισθηση που θα εχεις για τα ρολογια .. αλλα και την νεα ''τρελλα'' που θα σε πιασει να εχεις
πολλα ρολογια -μηχανικα
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/