Θα ήθελα να το δω από κοντά..Πολύ μου αρέσει στις φωτόgmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Αλλα σε αυτα τα λεφτα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος...
Think different..
Θα ήθελα να το δω από κοντά..Πολύ μου αρέσει στις φωτόgmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
5500 αρχική;giannistissot έγραψε:Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι κατι τετοιο... 5.450 καπου εκει..gkblues έγραψε:5500 αρχική;giannistissot έγραψε:Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Think different..
Η τιμή του moon παραμένει ακόμη η ίδια που ξέρουμε;giannistissot έγραψε:Ναι κατι τετοιο... 5.450 καπου εκει..gkblues έγραψε:5500 αρχική;giannistissot έγραψε:Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Think different..
Χαχαα εννοειται!! Αν αλλαξει θα το γραψουμε αμεσως εδω τι μας περασες;;gkblues έγραψε:Η τιμή του moon παραμένει ακόμη η ίδια που ξέρουμε;giannistissot έγραψε:Ναι κατι τετοιο... 5.450 καπου εκει..gkblues έγραψε:5500 αρχική;giannistissot έγραψε:Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Think different..
Think different..
Είσαι ωραίοςgiannistissot έγραψε:Χαχαα εννοειται!! Αν αλλαξει θα το γραψουμε αμεσως εδω τι μας περασες;;gkblues έγραψε:Η τιμή του moon παραμένει ακόμη η ίδια που ξέρουμε;giannistissot έγραψε:Ναι κατι τετοιο... 5.450 καπου εκει..gkblues έγραψε:5500 αρχική;giannistissot έγραψε:Ετσι.. πολυ καλο ποιοτικο αλλα... πολλα τα λεφτα και για να τα δωσεις πρεπει να ειναι για κατι εξαιρετικο..gmaras έγραψε:Φοβερο, ρολογαρα!
Think different..
Think different..
μπραβο Γιωργο .. .χαιρομαι που μπορεσες να δοκιμασεις ομορφο ρολογια ... και εβγαλες ωραιοτατες φωτογραφιεςgmaras έγραψε:Σαββατιακη ρολογοτσαρκα στο κεντρο της Αθηνας με το φιλο Γιαννη (giannistissot)...
Καποια απο τα ρολογια που δοκιμασαμε!
Ιδιαιτερη εντυπωση μας εκανε παντως το soh! Φανταστικο ρολοι... Στα αρνητικα, του προσαπτω την περιστρεφομενη στεφανη, η οποια δεν ενεπνεε την ποιοτητα που αρμοζει στο συγκεκριμενο ρολοι! Δεν ηταν σταθερη και τρεμοεπαιζε ελαφρως!