Argo98 έγραψε:Μετά τα breitling τα ρολόι που ξεχώρισα από την έκθεση!Πραγκατικά υπέροχο!
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω διατηρω μια επιφυλαξη και δεν μπορω να ενταξω τα συγκεκριμενα στα "αυστηρως dress" ...Δεν ακολουθουν την κλασικη ντρες γραμμη οπως πχ της σεικο αλλα μια σύγχρονη, πιο φρεσκια, ή γιατι οχι μια πιο "fashion"...Αλλα ομως καταφερνει να πειθει με τακτ για την υψηλη της αισθητική και την καταφανεστατη ποιοτητα της...
Συνεπως, ακολουθουντας πιο χαλαρους κανονες στο ορθολογικο συστημα των αναλογιων ,φρονω πως ακομα και στα 42mm να ήταν θα μπορουσε να σταθει ανετα ακομα και σε εναν δυσαναλογα μικρο καρπο..
Ποιος είπε ότι είναι αυστηρώς dress ούτως ώστε να διατηρείς επιφύλαξη για το κατά πόσο είναι? Καταλαβαίνεις πως το εννοώ...
Νεανικότα είναι ,αρκεί να τσεκάρεις το team της nomos για να καταλάβεις..Πχ δες παρακάτω επιλογή χεριού στην επίσημη σελίδα!
" onclick="window.open(this.href);return false;
These users thanked the author Argo98 for the post:
Argo98 έγραψε:Ποιος είπε ότι είναι αυστηρώς dress ούτως ώστε να διατηρείς επιφύλαξη για το κατά πόσο είναι? Καταλαβαίνεις πως το εννοώ...
Νεανικότα είναι ,αρκεί να τσεκάρεις το team της nomos για να καταλάβεις..Πχ δες παρακάτω επιλογή χεριού στην επίσημη σελίδα!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Το επισημανα καθως εγινε αναφορα παραπανω περι του ψυχολογικού οριου των 40-40,5mm που είθισται να αποτελει κοκκινη γραμμη των dress!
Ωραιο το σποτακι στο ινστα..! Πλεον τα "μανικια" ειναι συνηθες θεαμα παντου, και με τον καιρο γινεται ολοενα και πιο οικειο στα συντηρητικά ματια!
Κατι ασχετο βρε παιδια, μιας και ειμαι νεος εδω μεσα, βλεπω στην πλαινη στηλη "has και been thanked" και δεν ξερω πως κανει καποιος thanx to someone, αν και βλεπω, να εχω ευχαριστησει καποιον (προφανως κατα λαθος :) :)
harolagoha έγραψε:Κατι ασχετο βρε παιδια, μιας και ειμαι νεος εδω μεσα, βλεπω στην πλαινη στηλη "has και been thanked" και δεν ξερω πως κανει καποιος thanx to someone, αν και βλεπω, να εχω ευχαριστησει καποιον (προφανως κατα λαθος :) :)
Κλικ στο thumb up διπλα στο παράθεση που υπάρχει πάνω απο κάθε ποστ.
These users thanked the author Argo98 for the post:
De Stijl, δηλαδή, του Στυλ, εμπνευσμένο προς χάριν του Ολλανδικού καλλιτεχνικού κινήματος που ξεκίνησε το 1917, γνωστού επίσης ως Neoplasticism (Νεοπλαστικισμός). https://en.wikipedia.org/wiki/De_Stijl" onclick="window.open(this.href);return false;