Να σαι καλα φιλε,στην επομενη συναντηση θα το φερω,αν και θα σου φανει πολυ μικρο εσενα προσωπικαmarios_ch έγραψε:Θοδωρή τέλειο κομμάτι στο χω ξαναπει και ιστορικό....!!!!!
Θα ήθελα να το δω και από κοντά αν τύχει...!!!!
Σημερα φοραμε....
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Σημερα φοραμε....
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Σήμερα αυτό,all weather all time classic!!!πραγματικά δεν καταλαβαίνει τίποτε παιδιά
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Το εχει ενας στο χωρο της δουλειας μου.Τις προαλλες σταματησε να δουλευει μετα απο 7 χρονια αδιακοπης χρησης(χωρις σερβις)σαν ενα και μοναδικο ρολοι.Η πλακα ειναι πως δεν ηξερε οτι χρειαζεται σερβις,εγω του το ειπα...το πηγε στη Rolex και τωρα ειναι ετοιμο για αλλα τοσα χρονια.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Δυστυχώς Θόδωρε στην Ελλάδα το σέρβις ωρολογίων είναι μια υπόθεση άγνωστη για τον μέσο αγοραστή.eisenberg έγραψε:Το εχει ενας στο χωρο της δουλειας μου.Τις προαλλες σταματησε να δουλευει μετα απο 7 χρονια αδιακοπης χρησης(χωρις σερβις)σαν ενα και μοναδικο ρολοι.Η πλακα ειναι πως δεν ηξερε οτι χρειαζεται σερβις,εγω του το ειπα...το πηγε στη Rolex και τωρα ειναι ετοιμο για αλλα τοσα χρονια.
Ρόλεξ ξε-Ρόλεξ όλα θέλουν την φροντίδα τους.
Το καλό βέβαια με τα Ρόλεξ είναι πως ένα καλό σέρβις είναι το μόνο που χρειάζονται για να είναι κοντά
μας δεκαετίες και δεκαετίες.....Να κόστιζε μόνο λιγότερο...!!!
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Φίλε Γιάννη ωραίο το ρολόγάκι σου και πολύ όμορφη ιδέα με την σελίδα του φόρουμ από πίσω...!!!!!
Να το χαίρεσαι φίλε και να τα λέμε πιο συχνά τώρα που πήρες φόρα....!!!!!!
Να το χαίρεσαι φίλε και να τα λέμε πιο συχνά τώρα που πήρες φόρα....!!!!!!
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Ηλία καλημέρα φίλε...!!!!!! Αυτό είναι κομματάρα το είδα όταν ήρθες και μου άρεσε πάρα πολύ...
Να το χαίρεσαι φίλε...!!!!! Προσπάθα να βάλεις κάπου την κάμερα και να το βγάλεις απο εκει, επίσης βάλε χρονοδιακόπτη και αν έχει ένα φίλτρο που βγάζει τα ταρακουνήματα...!!!!
Εγώ μέχρι το βράδυ αυτό...!!!!!!
Να το χαίρεσαι φίλε...!!!!! Προσπάθα να βάλεις κάπου την κάμερα και να το βγάλεις απο εκει, επίσης βάλε χρονοδιακόπτη και αν έχει ένα φίλτρο που βγάζει τα ταρακουνήματα...!!!!
Εγώ μέχρι το βράδυ αυτό...!!!!!!