Georges έγραψε:marios_ch έγραψε:Πως δουλέυει αυτό το πράμα ρε παιδια???
όπως όλα τα ανεμόπτερα του είδους..απλά αυτό είναι και για στεριά και για θάλασσα...αν είχε και ένα σετ πέδιλα θα ήταν και για χιόνι...
Φιλικά Γιώργος
ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Re: ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ
Τριτη πρωι..7.30 και ειμαι στο δρομο προς Νικοπολη Πρεβεζης,για τι αλλο,για ψαροντουφεκο''
Συνοδηγος ο πατερας μου.θα με αφηνε στις 8 και θα με επερνε απο καναλι πρεβεζης στη 1..
Η καλυτερη μου,..5 ωριτσες εγω και η θαλασσα.
Ανεμος ελαφρυς Β-ΒΑ,οτι καλυτερο και η θερμοκρασια απιστευτη για την εποχη,στους 20'C..
8 η ωρα και ειμαι στο νερο,παρεα με μια βαρκουλα μαζευει παραγαδι,απο οτι ειδα κατι τσιπουρες ειχε πανω,λες να ειμαι τυχερος..??
Πρωτο καρτερι και ενα λαβρακι περναει ευκολα στη βεργα,ωραια αρχη..
Ο παραγαδιαρης την εκανε,τα καρτερια δεν εδιναν ψαρι,οποτε καιρος για ψαχτηρι στις πλακες..
Οι πρωτες τσιπουρες δεν αρχισαν να βρεθουνε,ψαρια πολλα αλλα μικρα..
Δεν ειχα πολλες επιλογες,διαλεγα τα μεγαλυτερα και γρηγορα στην επομενη πλακα..
Ξαφνικα καποια στιγμη κατι περναει αστραπιαία απο κατω μου και χωνετε σε μια πλακα στα 8 μετρα,και ειναι σηγουρα μαυρο,δεν το πιστευω.
Το κοντο οπλο στο ενα χερι,το φακο στο αλλο και γρηγορα βουτια,κατω απο την πλακα χαμος το ψαρι χτυπιέται για να σηκωσει αμμο ωστε να μην το βρω,τι αλλο... σφυριδα''
Οτι πιο τρελο κυκλοφορει στη θαλασσα..ψαρι κομπλεξικο ηλιθιο και μου σπαει τα νευρα..
Που να ηξερα ομως οτι εκεινη τη μερα θα μου εσπαγε και κατι αλλο(Οπως π.χ.το 2006 για μια αλλη σφυριδα,εσπασα την μεμβρανη στο δεξι αυτι,και απο τοτε εχω μονιμο προβλημα)..
Η πλακα ειχε δυο σημεια προσβασης οποτε καταφερα με πολλες βουτιες να την εντοπισω,μονο που δεν μου εδινε κεφαλι,αναγκαστικα για τελευταια απο τοτε φορα να ριξω κατω απο το ραχιαιο πτερυγιο,με τον φοβο να ξεψαρισει..
Το ψαρι ομως ηταν λιγο πανω απο τα 5 κιλα και η βολη οχι σε καλο σημειο,χτυπιοταν σαν τρελο
με αποτελεσμα να σπασει την 6.25mm βεργα στα δυο(ακριβως πανω στην εγκοπη)την εχω ακομα για ενθυμιο''
Ξενερωσα με την ζωη μου...
Αν ειχα τροπο μετα απο ολα αυτα να ειδοποιήσω να με παρουνε θα το εκανα αλλα δεν ειχα..
Το ψαρεμα συνεχίστηκε με το μεγαλο οπλο στα χερια πολυ δυσχρηστο κατω απο τις πλακες,αλλα τα ψαρια υπηρχαν οπως και σουπιες οποτε κατι εγινε''.......αλλα η σφυριδα ειναι σφυριδα...
Συνοδηγος ο πατερας μου.θα με αφηνε στις 8 και θα με επερνε απο καναλι πρεβεζης στη 1..
Η καλυτερη μου,..5 ωριτσες εγω και η θαλασσα.
Ανεμος ελαφρυς Β-ΒΑ,οτι καλυτερο και η θερμοκρασια απιστευτη για την εποχη,στους 20'C..
8 η ωρα και ειμαι στο νερο,παρεα με μια βαρκουλα μαζευει παραγαδι,απο οτι ειδα κατι τσιπουρες ειχε πανω,λες να ειμαι τυχερος..??
Πρωτο καρτερι και ενα λαβρακι περναει ευκολα στη βεργα,ωραια αρχη..
Ο παραγαδιαρης την εκανε,τα καρτερια δεν εδιναν ψαρι,οποτε καιρος για ψαχτηρι στις πλακες..
Οι πρωτες τσιπουρες δεν αρχισαν να βρεθουνε,ψαρια πολλα αλλα μικρα..
Δεν ειχα πολλες επιλογες,διαλεγα τα μεγαλυτερα και γρηγορα στην επομενη πλακα..
Ξαφνικα καποια στιγμη κατι περναει αστραπιαία απο κατω μου και χωνετε σε μια πλακα στα 8 μετρα,και ειναι σηγουρα μαυρο,δεν το πιστευω.
Το κοντο οπλο στο ενα χερι,το φακο στο αλλο και γρηγορα βουτια,κατω απο την πλακα χαμος το ψαρι χτυπιέται για να σηκωσει αμμο ωστε να μην το βρω,τι αλλο... σφυριδα''
Οτι πιο τρελο κυκλοφορει στη θαλασσα..ψαρι κομπλεξικο ηλιθιο και μου σπαει τα νευρα..
Που να ηξερα ομως οτι εκεινη τη μερα θα μου εσπαγε και κατι αλλο(Οπως π.χ.το 2006 για μια αλλη σφυριδα,εσπασα την μεμβρανη στο δεξι αυτι,και απο τοτε εχω μονιμο προβλημα)..
Η πλακα ειχε δυο σημεια προσβασης οποτε καταφερα με πολλες βουτιες να την εντοπισω,μονο που δεν μου εδινε κεφαλι,αναγκαστικα για τελευταια απο τοτε φορα να ριξω κατω απο το ραχιαιο πτερυγιο,με τον φοβο να ξεψαρισει..
Το ψαρι ομως ηταν λιγο πανω απο τα 5 κιλα και η βολη οχι σε καλο σημειο,χτυπιοταν σαν τρελο
με αποτελεσμα να σπασει την 6.25mm βεργα στα δυο(ακριβως πανω στην εγκοπη)την εχω ακομα για ενθυμιο''
Ξενερωσα με την ζωη μου...
Αν ειχα τροπο μετα απο ολα αυτα να ειδοποιήσω να με παρουνε θα το εκανα αλλα δεν ειχα..
Το ψαρεμα συνεχίστηκε με το μεγαλο οπλο στα χερια πολυ δυσχρηστο κατω απο τις πλακες,αλλα τα ψαρια υπηρχαν οπως και σουπιες οποτε κατι εγινε''.......αλλα η σφυριδα ειναι σφυριδα...
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Α, ρε φιλαράκι, πολύ κρίμα που έχασες τέτοιο ψάρι , αλλά δεν βαριέσαι θα έχεις και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Και από ότι είδα, καθόλου άσχημα δεν πήγε η ψαριά!
Θα σε μαλώσω όμως γιατί βουτάς χωρίς ζευγάρι και αυτό όπως ξέρεις πολύ καλά είναι επικίνδυνο!!!
Θα σε μαλώσω όμως γιατί βουτάς χωρίς ζευγάρι και αυτό όπως ξέρεις πολύ καλά είναι επικίνδυνο!!!
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40286 times
- Been thanked: 8766 times
Δημητρη θα συνυπογραψω τα του Θοδωρη..Koubilaihan έγραψε:Α, ρε φιλαράκι, πολύ κρίμα που έχασες τέτοιο ψάρι , αλλά δεν βαριέσαι θα έχεις και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Και από ότι είδα, καθόλου άσχημα δεν πήγε η ψαριά!
κριμα για την σφυριδα και το καλαμι αλλα φιλε να προσεχεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Φιλε snapper, τελεια η περιγραφη!
Μια φαση νομιζα οτι εβλεπα την ολη ιστορια live..
Kριμα που χαθηκε η σφυριδα αλλα δεν βαριεσαι..
Να σε γερος, δυνατος και θα πετυχεις αλλη..
Καλη συνεχεια στις ψαριες σου φιλε.
Μια φαση νομιζα οτι εβλεπα την ολη ιστορια live..
Kριμα που χαθηκε η σφυριδα αλλα δεν βαριεσαι..
Να σε γερος, δυνατος και θα πετυχεις αλλη..
Καλη συνεχεια στις ψαριες σου φιλε.
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Γιατι δεν τον θες κυρα μου...επειδη ειναι ψαρας..?! Και τι ψαρας!! Μπραβο σου ρε φιλε....!! Παιζει να φαμε κανα ψαρακι οταν ερθω...?Βαζω το κρασακι και τα πουρα..!
Δεν γ@.....τε η σφυριδα...Εσυ να 'σαι καλα!
Αφιερωμενο...
[youtube][/youtube]
Δεν γ@.....τε η σφυριδα...Εσυ να 'σαι καλα!
Αφιερωμενο...
[youtube][/youtube]