Argo98 έγραψε:Έλα,ένα για σένα...captain έγραψε:βρε παιδιά κανένα γήινο ρολογάκι θα μας βάλετε να δούμε ... εσείς που ψάχνετε
" onclick="window.open(this.href);return false;
Καλο .....
Argo98 έγραψε:Έλα,ένα για σένα...captain έγραψε:βρε παιδιά κανένα γήινο ρολογάκι θα μας βάλετε να δούμε ... εσείς που ψάχνετε
" onclick="window.open(this.href);return false;
ΧαχααSvl έγραψε:giannistissot έγραψε: αυτα τα τουντορ.. σα να μην εχουν δικη τους υπαρξη και αντιγραφουν τα αντιστοιχα ρολεξ... στο σχεδιο και τα χρωματα εννοω...
+1 συμφωνω κι εγω! Δε μου αρεσε και πολυ... Οχι οτι το θεωρω ασχημο αλλα χωρις υπαρξη οπως προανεφερες πολυ σωστα!Svl έγραψε:Έτσι ακριβώς.giannistissot έγραψε:Συγγνωμη....αλλα αυτα τα τουντορ δε μ αρεσουν καθολου... σα να μην εχουν δικη τους υπαρξη...
Παρομοιως... δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα με κατι.. φυσικα το πεπσι gmt πολυ ομορφο αλλα και αναμενομενο λιγο πολυ... θα ελεγα λιγο χλιαρα τα ρολογια οσα εχουμε δει μεχρι τωρα..Megalos έγραψε:μπραβο παιδια για τις παρουσιασεις .... ομολογω παντως οτι δεν εχω ενθουσιαστει με κατι ιδιαιτερα ... σιγουρα το Rolex GMT ειναι ομορφο ...
και θα ελεγα τα Breitling μου αρεσαν ιδιαιτερα .... απο Omega εγω το 1948 Seamaster το βρισκω νοστιμο
Ναι Κωστα με τη νεα μηχανη την 3235.