Πολύ φοβάμαι πως όχι, γενικώς δε σηκώνει λουριά το MARK II αν κι εμένα μου αρέσουν γενικώς περισσότερο τα λουριά, αλλά καμιά φορά ερωτεύεσαι και το διαφορετικό
Λουρακια
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Re: Λουρακια
Αυτό είναι hirsh? Αν ναι, όνομα ή κάποιο link?gkblues έγραψε:[img]
Ευχαριστώ.
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4388 times
- Επικοινωνία:
Όχι και Hirsch ρε φίλε ....pugman έγραψε:Αυτό είναι hirsh? Αν ναι, όνομα ή κάποιο link?gkblues έγραψε:[img]
Ευχαριστώ.
http://www.josephbonnie.com/fr/produit/" onclick="window.open(this.href);return false; ... -de-poule/
Think different..
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Merci!gkblues έγραψε:Όχι και Hirsch ρε φίλε ....pugman έγραψε:Αυτό είναι hirsh? Αν ναι, όνομα ή κάποιο link?gkblues έγραψε:[img]
Ευχαριστώ.
http://www.josephbonnie.com/fr/produit/" onclick="window.open(this.href);return false; ... -de-poule/
Think different..
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Μια χαρά τα σηκώνει...STF έγραψε:Πολύ φοβάμαι πως όχι, γενικώς δε σηκώνει λουριά το MARK II αν κι εμένα μου αρέσουν γενικώς περισσότερο τα λουριά, αλλά καμιά φορά ερωτεύεσαι και το διαφορετικό
Ενδεικτικά...
- Rating: 7.69%
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- STF
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 321 times
Σόρυ αλλά σαν λουρο-λάγνος θα πω πως δεν μου αρέσει! Το πρώτο "ίσως" αλλά σαν συνολικό αποτέλεσμα τελικά θα το αφαιρούσα. Κυριότερος λόγος τα κρυμμένα lugs που αποκαλύπτουν μια δυσαρμονία στη "συνέχεια" μεταξύ κάσας και λουριού.Georges έγραψε:STF έγραψε:Georges έγραψε:STF έγραψε:Μια χαρά τα σηκώνει...
Ενδεικτικά...
Αυτό που θα δοκίμαζα θα ήταν ένα λουρί τύπου Bell & Ross που θα αντιμετώπιζε αυτή τη δυσαρμονία αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και προσεκτική αγορά. Μόνο με χειροποίητο και αρκετό ρίσκο θα καθόταν. Γνώμη μου.
Στέφανος
- gkblues
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως θα έλεγα πως σαν το μπρασελέ δεν έχειSTF έγραψε:Σόρυ αλλά σαν λουρο-λάγνος θα πω πως δεν μου αρέσει! Το πρώτο "ίσως" αλλά σαν συνολικό αποτέλεσμα τελικά θα το αφαιρούσα. Κυριότερος λόγος τα κρυμμένα lugs που αποκαλύπτουν μια δυσαρμονία στη "συνέχεια" μεταξύ κάσας και λουριού.Georges έγραψε:STF έγραψε:Georges έγραψε:STF έγραψε:Μια χαρά τα σηκώνει...
Ενδεικτικά...
Αυτό που θα δοκίμαζα θα ήταν ένα λουρί τύπου Bell & Ross που θα αντιμετώπιζε αυτή τη δυσαρμονία αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και προσεκτική αγορά. Μόνο με χειροποίητο και αρκετό ρίσκο θα καθόταν. Γνώμη μου.
Think different..
- _batman_
- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 1921 times
μπορει καποιος να μου πει που θα βρω καλα οικονομικα νατο; προτιμω και αυτα που ειναι χωρις το σιδερακι στην κατω πλευρα του ρολογιου!
One breath, One dive, One shot, One life...
- gkblues
- Επικοινωνία:
http://www.gnomonwatches.com/accessories/nato-strap_batman_ έγραψε:μπορει καποιος να μου πει που θα βρω καλα οικονομικα νατο; προτιμω και αυτα που ειναι χωρις το σιδερακι στην κατω πλευρα του ρολογιου!
- _batman_
- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 1921 times
Ευχαριστώ Γιώργο, έχω πάρει από gnomon είναι οκ αλλά δε με ψήνει να ξαναπάρω... Δε ξέρω γιατί
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
One breath, One dive, One shot, One life...