Λουρακια
- gmaras
- Has thanked: 1489 times
- Been thanked: 1931 times
Re: Λουρακια
Ευχαριστω παιδια! Ακριβως αυτο θα κανω... Το θεμα παντως νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας! Και ισως να μου αρεσε απλα να προσθεσω μια πολυ διακριτικη μπλε ραφη στο λουρακι... Αυτο και μονο!
Γιωργος
- STF
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 321 times
Γιώργο καταλαβαίνω πως το στυλ σου δε βοηθάει για το συγκεκριμένο ρολόι. Όμως μη προσπαθείς να του αλλοιώσεις το χαρακτήρα. Αν οπωσδήποτε θέλεις να δώσεις μια μικρή σπορ πινελιά βρες ένα λουρί με σκούρα γκρι ραφή, δε σηκώνει κάτι παραπάνω ας έχει γαλάζιο dial.gmaras έγραψε:Ευχαριστω παιδια! Ακριβως αυτο θα κανω... Το θεμα παντως νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας! Και ισως να μου αρεσε απλα να προσθεσω μια πολυ διακριτικη μπλε ραφη στο λουρακι... Αυτο και μονο!
Με κάθε σεβασμό στις προτιμήσεις σου.
Στέφανος
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4380 times
- Επικοινωνία:
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Σωστος... ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις.. Σαββατο πρωι αφιερωσε μια ωριτσα.. αν θελεις ειμαι ελευθερος παμε κ παρεα πριν το φαι!STF έγραψε:Γιώργο εγώ θα συμφωνήσω με τον gep. Το λουρί που ήδη του φοράς του πηγαίνει πάρα πολύ. Το συγκεκριμένο ρολόι θέλει λιτό λουρί, μη ψάχνεις να του βάλεις κάτι ιδιαίτερο γιατί δε θα του πηγαίνει. Αν το πρόβλημα είναι η ποιότητα τώρα που θα κατέβεις στην Αθήνα αν βρεις χρόνο το πρωί του Σαββάτου πήγαινε μια βόλτα στο Δήσιο και δοκίμασε κάποιο λιτό Hirsch, στη κατηγορία των 60-70 ευρώ θα βρεις καταπληκτική ποιότητα με μαλακό δέρμα που αγκαλιάζει πολύ όμορφα το δέρμα του καρπού. Αν δε ξέρεις να προσανατολιστείς κάποιος θα βρεθεί να σε συνοδεύσει.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- gmaras
- gkblues
- Επικοινωνία:
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Αχαχαα ενταξει! Το πρωτο χιρς που ποσταρες πολυ καλο!gkblues έγραψε:Η ένα τέτοιο...για να χαθεί η μπάλα
Think different..
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- gmaras
Επισης σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας! Με βοηθανε αρκετα αν σκεφτειτε οτι δεν σκαμπαζω μια απο λουρια!
Γιωργος
- gmaras
gkblues έγραψε:Η ένα τέτοιο...για να χαθεί η μπάλα
Think different..
Πρεπει να τα βαλω ομως και στο ρολοι για να εχω πληρη εικονα γιατι απο φαντασια ειμαι μηδεν...
Τολμηρο παντως!
Γιωργος
- gkblues
- Επικοινωνία:
Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και θα δεις πόσο πολύ του πάει!!gmaras έγραψε:gkblues έγραψε:Η ένα τέτοιο...για να χαθεί η μπάλα
Think different..
Πρεπει να τα βαλω ομως και στο ρολοι για να εχω πληρη εικονα γιατι απο φαντασια ειμαι μηδεν...
Τολμηρο παντως!
Think different..