Παρα πολυ ωραιο!spirosg75 έγραψε:
Σάββατο στο γραφείο με άλλο ένα αγαπημένο μου vintage!
Να εισαι καλά Γρηγόρη να χαίρεσαι τις ρολογάρες σου φίλε!GREDA έγραψε: Ωραιος φιλε!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρα πολυ ωραιο!spirosg75 έγραψε:
Να εισαι καλά Γρηγόρη να χαίρεσαι τις ρολογάρες σου φίλε!GREDA έγραψε: Ωραιος φιλε!
Και εγώ χαίρομαι που σε γνωρίζω.GREDA έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Μάρκο! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας!markosgr28 έγραψε:Καλώς όρισες Γρηγόρη!GREDA έγραψε:Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!
Κάποιοι καλοί φίλοι μου είπαν τα καλύτερα για το φόρουμ σας,με έφαγε η περιέργεια...και να‘μαι και εγώ!
Είμαι ο Γρηγόρης,για όσους δεν με ξέρουν!
Καλό ΣΚ σε όλους!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταπληκτικό!spirosg75 έγραψε:
Έχεις μπερδευτεί Aγγελακο;, σε καταλαβαίνω , μια το nd, μια το μπατμαν , το Χαλκ εχουμε καιρό να δούμε , εσυ δεν είσαι το ρολογοφίλος , η marvel είσαι .merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενταξει...στο thread ποσταρω γενικα διαφορες φωτογραφιες! Δεν σημαινει οτι τα φοραω ολα σε μια μερα. Αλλα σημερα φορουσα 2 μαζι !!! Παρε και το hulkggli έγραψε:Έχεις μπερδευτεί Αγγελακο;, σε καταλαβαίνω , μια το nd, μια το μπατμαν , το Χαλκ εχουμε καιρό να δούμε , εσυ δεν είσαι το ρολογοφίλος , η marvel είσαι .merlon έγραψε:
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk