Φαίνεται ότι έχεις χρόνια, αθάνατο όπως όλα τα Σέικο.gavromitsos1 έγραψε:Ο χρονογράφος μόύ
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Φαίνεται ότι έχεις χρόνια, αθάνατο όπως όλα τα Σέικο.gavromitsos1 έγραψε:Ο χρονογράφος μόύ
Αν εννοεις τα δικα μου χρονια, ναι, εχω μπολικα στην πλατη.gep έγραψε:Φαίνεται ότι έχεις χρόνια, αθάνατο όπως όλα τα Σέικο.gavromitsos1 έγραψε:Ο χρονογράφος μόύ
Είδα το ταλαιπωρημένο τζάμι και υπέθεσα λάθος.GAVROMITSOS έγραψε:Αν εννοεις τα δικα μου χρονια, ναι, εχω μπολικα στην πλατη.gep έγραψε:Φαίνεται ότι έχεις χρόνια, αθάνατο όπως όλα τα Σέικο.gavromitsos1 έγραψε:Ο χρονογράφος μόύ
Το seiko ομως, οχι πολλα, 4-5.
Ειναι το καθημερινο μου ρολοι εργασιας, ψαρεματος, κλπ. αγγαρειων.
Απεκτησε μερικες γρατζουνιες, που ηταν ομως αναποφευκτες.
Γενικα τα προσεχω τα ρολογια μου, αλλα θα τυχει και η στραβη.
Πολυ ωραίο .... Να το χαίρεσαι .... Και Μην σε νοιάζουν οι γρατσουνιές ...... Γλεντά το ρολογακι οπως πρεπει ....!!!!GAVROMITSOS έγραψε:Αν εννοεις τα δικα μου χρονια, ναι, εχω μπολικα στην πλατη.gep έγραψε:Φαίνεται ότι έχεις χρόνια, αθάνατο όπως όλα τα Σέικο.gavromitsos1 έγραψε:Ο χρονογράφος μόύ
Το seiko ομως, οχι πολλα, 4-5.
Ειναι το καθημερινο μου ρολοι εργασιας, ψαρεματος, κλπ. αγγαρειων.
Απεκτησε μερικες γρατζουνιες, που ηταν ομως αναποφευκτες.
Γενικα τα προσεχω τα ρολογια μου, αλλα θα τυχει και η στραβη.
Πανεμορφοοοοοοο!!!gep έγραψε:
Ευχαριστώ :)giannistissot έγραψε:Πανεμορφοοοοοοο!!!gep έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω πολυ Νικο .... ομολογω οτι δεν το ηξερα ... μπραβο που μας μαθαινεις ιστορικα στοιχειαnick10 έγραψε:Κώστα το δικό μου Constellation(ref 168.017) είναι βασισμένο στο ref 168.009:Megalos έγραψε:ναι Νικο ... για πες μας κατι διοτι ομολογω δεν το ηξεραnick10 έγραψε:Λογικό αφού είναι δικό του δημιούργημαgep έγραψε:Έχει μείνει άφωνος
το οποίο είναι σχέδιο του Gerald Genta όταν συνεργαζόταν με την Omega. O Gerald Genta σχεδίασε επίσης τα πασίγνωστα pie-pan Constellation:
γεια σου Γιωργαρε ... ρολογαρα και ωραιο φοντοgmaras έγραψε:Καλημερα σας! Καλο ΠΣΚ να εχουμε!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κλασικη τελειοτηταgep έγραψε: